1. < nazad na blog

Putno osiguranje online

putno osiguranje online

Kupite odmah online putno osiguranje

Zašto je kupovina putnog osiguranja preko sajta Osiguranik.com povoljnija nego u turističkoj agenciji ili osiguravajućoj kući? Koja je prednost elektronske polise u odnosu na papirnu. Kako da kupite osiguranje čak i ako ste već krenuli na put?

Koliko god da se dobro organizujemo, pred putovanje nekako uvek bude gužva i svima fali vremena. Najvažnije je da na more ponesete kupaći i japanke, a na planinu termo pantalone i zimsku jaknu. Polisa putnog osiguranja realno i nije među prioritetima, a kada je se setimo često bude kasno, već smo krenuli na put. Kupovinom polise putnog osiguranja preko sajta Osiguranik.com uštedećete to vreme koje vam stalno nedostaje i bićete bolje informisani o pravima koja stičete kupovinom putnog osiguranja.Uslugu možete platiti odmah, karticom, završavajući sve on-line.

Kupovina polise u bilo koje vreme, sa bilo kog mesta

Servis za prodaju putnog osiguranja na portalu Osiguranik.com radi 24 časa, sedam dana u nedelji. To znači da kad god se setite da kupite polisu, to možete da učinite za svega nekoliko minuta. Osim toga, sajtu možete pristupiti i sa mobilnog telefona ili tableta, pa tako bukvalno iz automobila, autobusa ili sa aerodroma možete kupiti putno osiguranje i platiti karticom. Polisa stiže na mail, možete je odštampati ili koristiti u elektronskom obliku, potpuno je svejedno. Jedino ograničenje je da u trenutku kupovine morate i dalje biti u Srbiji.

Preko interneta je brže i jasnije

Očigledno je da je kupovina polise preko interneta brža nego u turističkoj agenciji ili osiguravajućoj kući, ali treba napomenuti koliko se zaista vremena uštedi na ovaj način. Ne morate da putujete do agencije ili filijale, ne čekate u redu prvog slobodnog službenika i ne idete u banku da uplatite premiju. Sve završavate na sajtu. Takođe, kada vam službenici osiguranja govore šta sve pokriva polisa, a vi u žurbi samo klimate glavom, zapravo nemate pojma šta ste kupili. Sa druge strane, na sajtu su različiti paketi pokrića putnog osiguranja sa cenama sažeto predstavljeni jedan ispod drugog, i tako odmah vidite kakvu zdravstvenu uslugu dobijate i na šta možete da računate ako se nađete u situaciji da koristite polisu.

naslovna-kasko-dorucak

Elektronska polisa je sigurnija od štampane

Pojedini sugrađani sumnjaju u važenje polise u elektronskom obliku, ali za to nema razloga. Ona je podjednako važeća kao i polisa odštampana na papiru. Uostalom, to je isti dokument samo u drugom formatu (elektronskom). Takođe, putno osiguranje se koristi u inostranstvu gde  odavno postoji navikada se podaci sa polise preuzimaju sa mobilnih telefona. Još jedna prednost je to što polisa koju dobijete na mail, zauvek ostaje na serveru. Čak i ako izgubite telefon,  ili vam ukradu laptop, možete da joj pristupite sa bilo kog drugog uređaja, npr. računara u hotelu ili internet kafeu. Ako nemate pristup nekom tehničkom uređaju, dovoljno je da pozovete call-centar ili osiguravajuću kuću čije osiguranje ste kupili, i dobićete broj polise i uputstva, ili će službenici direktno kontaktirati zdravstvenu ustanovu u kojoj ste zdravstveno zbrinuti.

Osiguranje možete kupiti za samo par minuta

Kupovina putnog osiguranja preko našeg portala je krajnje jednostavna i završava se za svega nekoliko minuta. Nije potrebno nikakvo posebno znanje u korišćenju računara, već je dovoljno da pratite korake u upitniku. Unose se podaci o tome gde putujete, i u kom periodu, a na kraju birate paket osiguranih slučajeva koji želite. Plaćanje karticom obavlja se preko servera koji ispunjavaju najstrožije bezbednosne standarde. Plaćanje je moguće Visa, Maestro i Mastercard platnim karticama. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja i zahteva, u svakom trenutku možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati mail.

Više nema razloga da na putovanja idete bez osiguranja. Kao što smo već rekli, preko sajta Osiguranik.com putno osiguranje možete da kupite čak i kada ste krenuli na put. On-line kupovina polise je brza, jednostavna i bezbedna. Kupovinu punog osiguranja na našem sajtu možete obaviti putem ovog linka: https://www.osiguranik.com/osiguranje/putno-osiguranje/kupovina-putnog-osiguranja/

Pogledajte video uputstvo kako putem našeg sajta možete da kupite elektronsku polisu putnog osiguranja online:

Đorđe Đolić

13 komentara

  1. Da li cete mozda ubaciti i druge osiguravajuce kuce pored Uniqe u svoju ponudu pa da mozemo da vidimo vise ponuda razlicitih osiguravajucih kuca na jednom mestu?

  2. Dobar dan želim, da li je osiguranje ograničeno godinama, da li se osiguranje računa ako se razbolim u drugoj državi i da li ja moram platiti medicinsku uslugu odmah pa naplatiti kad se vratim u zemlju i koliko košta potpuno zdravstveno osiguranje za mene ako imam 67god? Pozdrav

    1. Dobar dan. Osiguravajuće pokriće nije ograničeno godinama. Da, upravo suština polise putnog osiguranja jeste da u potpunosti budete zdravstveno zbrinuti gde god da se nađete u inostranstvu i da ne morate da brinute o tome da li imate dovoljno novca za medicinske usluge koje su vam u tom trenutku neophodne. Ukoliko se desi da neke troškove sami platite, a to je u situacijama kada ne kontaktirate asistentsku kuću i kada je urgentno isti će biti nadoknađeni po povratku kući. Jedino što uz zahtev za refundaciju, treba da priložite račune, izveštaje lekara i potvrdu da ste morali urgentno da budete primljeni. Nažalost, ne možemo da Vam kažemo koliko košta putno osiguranje za Vas bez ostalih parametra koji se odnose na putovanje – destinaciju, vreme boravka i svrhu putovanja. Pozdrav

    1. Ćao, može i sa Iphone-a i sa Android uređaja, paraktično nije bitno jer se kupovina preko mobilnog telefona obavlja preko web browsera, a ne preko aplikacije. Sajt je responsive što znači da je izgled prilagođen svim mobilnim uređajima.

  3. Konačno i mi u Srbiji polako prelazimo na onlajn kupovinu ovakvih stvari. U svetu je odavno normalno da osiguranje kupuješ putem neta. O putnom i da ne govorim, možeš da ga uzmeš, kao što stoji i u tekstu, i dok si na putu, a ne da jurcam po osiguravajućim kućama.

  4. Poštovani, da li putem Vašeg sajta može da se kupi putno osiguranje koje pokriva štete na skijanju? Znam da ima razlike izmedju običnog paketa i onog koji uključuje osiguranje skijaša?

  5. Sve i kupujem samo onlajn, pa ljudi ovo je 21 vek, zašto bih drugačije? Kupovina robe još uvek prednjači ali koliko vidim bude se i finansijske usluge kod nas.

  6. Putno osiguranje na ovaj nacin kupujem vec godinama i prosto ne mogu ni da zamislim da ga kupujem putem nekog saltera ili kako se to vec radi ako nije onlajn. Danas sam kupio polisu upravo preko Vaseg sajta i generalno sam zadovoljan jer su koraci uprosteni, lako se popunjavaju i zaista brzo se dolazi do polise kao sto ste i napisali u samom tekstu… Pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *