Putno osiguranje

putno osiguranje

Da bi se na putu osećali kao kod kuće neophodno je da imate putno osiguranje. Bolest i zdravstveni problemi su poslednja stvar o kojoj razmišljamo pred odmor, ali ako nas zadese na putovanju, vrlo lako mogu da nam upropaste odmor ili poslovni put. I obična prehlada može biti ozbiljan problem ako nema dobro snabdevene apoteke u blizini, a da ne pominjemo neke teže povrede ili oboljenja. Zato je osnov svakog putnog osiguranja putničko zdravstveno osiguranje.

Osnovni ili standardni paketi putnog osiguranja obezbeđuju nadoknadu troškova za lečenje kod lekara opšte prakse, prevoz do bolnice ili ambulante, za nabavku lekova, obavezne dijagnostike, pa čak i stomatoloških usluga i neodložnih, hitnih operacija. Zaštitu od navedenih rizika treba da očekujete i uz najjeftiniju polisu, a ako želite, osiguravajuće kuće uz to nude čak i medicinsku asistenciju. To znači da ćete u svakom trenutku preko telefona moći da dobijete informacije i pomoć 24h dnevno, od toga gde se nalazi vama najbliža ambulanta, gde možete da nađete lek koji vam je potreban ili da dobijete hitnu lekarsku pomoć na licu mesta.

Putno osiguranje se deli na:

  • Individualno
  • Porodično
  • Kolektivno

Posebna podela je izvršena prema svrsi putovanja i može biti: turističko putovanje, turističko sa skijanjem, poslovno i putovanje sportista na takmičenja.

Trajanje putnog osiguranja prilagođava se Vašim potrebama zato se može sklopiti na period od jednog dana pa naviše.

Teritorijalno pokriće ovog osiguranja se može ugovoriti za Evropu ili Svet, polisa ovog osiguranje ne važi na teritoriji Republike Srbije kao ni u zemljama čiji je osiguranik državljanin.

Putem našeg sajta možete da kupite putno osiguranje online (plaćanje isključivo karticom), bez odlaska u filijalu, polisa je u elektronskom obliku validna a možete je i odštampati, dostupnost ovog servisa je 24/7 (svakim radnim danom i vikendom)

Kupite odmah putno osiguranje