O nama - Osiguranik.com

O nama

Osiguranik.com kroz automatizaciju i digitalizaciju pruža kvalitetnu i personalizovanu uslugu za sve vrste osiguranja. Čuvamo korisnikov interes kroz poređenje i izbor najboljeg osiguranja iz ukupne ponude na tržištu. Edukujemo korisnike o značaju osiguranja, načinu korišćenja i elementima osiguranja. Deo smo Inspira grupe.

Naš tim

Miloš Mamula

direktor

Miloš je dipl. ing informatike i ima 14 godina iskustva rada u osiguranju. Ideju za osnivanjem sajta osiguranik.com je, kako kaže, dobio usled prirodnog sleda događaja za jednog informatičara koji je bio zaposlen u osiguravajućem društvu. Stručnjak je za osiguranje objekata u izgradnji i montaži protiv svih rizika, kao i za sve vrste osiguranja od opšte i profesionalne odgovornosti. On je naš idejni vođa.

Milena Trifunović

šef prodaje

Milena je dipl. pravnik i ima 14 godina radnog iskustva u osiguranju. Kao lider prodajnog tima veliki fokus stavlja na usavršavanje svojih saradnika jer veruje da su stručnost i znanje najbolji prodajni argumenti. Takođe, uči nas da igramo fer i da budemo transparentni. Usko je specijalizovana za proizvod dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Ona je glavni krivac za naše dobre rezultate.

Miljana Stojanović

tim lider prodaje

Miljana je dipl. profesor srpskog jezika i ima 7 godina radnog iskustva u osiguranju. Jasno vam je da su joj komunikacione veštine jača strana uzimajući u obzir formalno obrazovanje. Ipak, na prvo mesto bismo istakli njenu usmerenost ka tome da apsolutno svaki naš klijent bude maksimalno zadovoljan pruženom uslugom. Ona je zadužena i za dobru atmosferu i energiju u timu.

Goran Savić

savetnik za imovinska osiguranja

Goran je magistar ekonomskih nauka i ima 5 godine radnog iskustva u osiguranju. Ako neko iskreno voli svoj posao onda je to definitivno on. Visok nivo kvaliteta u pružanju usluga i profesionalizam u kontinuitetu su njegove glavne karakteristike. Zaljubljenik je u automobile, samim tim i u kasko osiguranje koje mu predstavlja užu specijalnost. Ako mislite da znate mnogo citata iz domaćih filmova, pozivamo vas na duel sa Goranom, mi se kladimo na njega.

Andrea Bubalo

asistent prodaje

Andrea je svoje veštine prodajnog savetnika stekla na specifičan način. Tačnije kroz držanje časova hemije, gde je naučila da vrlo sistematično priđe problemu ili zahtevu, kao i da bude veoma strpljiva u komunikacij. Zbog svoje prirode svestranosti uvek je spremna da izađe iz zone komfora i time pomeri svoje granice. Timskog je duha i kao bivši sportista orjentisana uvek na pobedu. Kao neko ko obožava pse, omiljena koleginica joj je upravo naša Cici.

Mladen Kuburović

savetnik za imovinska osiguranja

Mladen je dipl. ing organizacionih nauka i ima 6 godina radnog iskustva u osiguranju. Prodaja mu je izazov, a osiguranje kao oblast ga privlači jer mnogima je nepoznanica. Karijeru je započeo kao praktikanta u osiguavajućem društvu, a danas je ekspert za više vrsta osiguranja. Ljubav prema automobilizmu je doprinela da mu glavni fokus bude na Kasko osiguranju. Parola kojom se vodi u životu je  "Transparentnost pre svega".

Iva Smiljanić

asistent prodaje životnog osiguranja

Iva je dipl. pravnik i ima dve godine iskustva u osiguranju. Sa Ivom nema rizika, tj. ima, sve zavisi iz kog ugla posmatrate. Ako posmatrate iz ugla poverenja i transparentnosti informacija onda nema, ali ako želite da se obezbedite od životnih rizika koji mogu ugroziti finansijsku situaciju vaše porodice usled podignutih kredita kod banaka onda ima, jer ona tu da vas posavetuje kako se najbolje zaštititi putem riziko polisa životnog osiguranja. Ona je zaslužna za brzinu odgovora koje korisnici dobijaju od nas.

Milica Jovanović

project manager

Milica je dipl. pravnik i najmlađi član našeg tima. Sigurno ste čuli više puta da je za uspeh bitnija upornost od talenta, ali i da bez talenta nije lak put do uspeha. Za Milicu onda možemo da kažemo da joj je put do uspeha apsolutno otvoren jer su oba faktora više nego očigledno prisutna. Prva oblast u kojoj se usavršava je dobrovoljno zdravstveno osiguranje, gde već uspešno sprovodi administrativne poslove, a pokazuje i afinitete ka prodajnom savetniku. Ona je onaj član tima za kog ćete uvek čuti samo reči hvale.

Mirjana Kosanović

asistent prodaje

Mirjana (Mira) je dipl. ekonomista, ali se može reći i naš poliglota . Komunikativna i spremna da pomogne u svakom trenutku. Važno joj je da klijent bude zadovoljan uslugama našeg sajta. Može da vam pomogne oko ugovaranja dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

Aleksandra Grubešić

asistent prodaje

Aleksandra je završila Ekonomski fakultet u Novom Sadu. Znanje i iskustvo sticala je na različitim pozicijama u osiguranju. Njena novosadska smirenost i harizma navešće vas da se osećate kao na kafi sa najboljom prijateljicom, a sistematičnost i veštine komunikacije uveriće vas da razgovarate sa pravim stručnjakom u oblasti!

Nikola Marković

savetnik životnog osiguranja

Nikola je diplomirani projektni menadžer i ima 6 godina radnog iskustva u osiguranju. Svoju karijeru je započeo u osiguravajućem društvu gde se bavio skoro svim vrstama osiguranja. Sebe ne smatra prodavcem već savetnikom u osiguranju, tako da kada vam treba iskren savet koje je najbollje rešenje za Vas Nikola je pravi sagovornik.

Marko Radusinović

savetnik za imovinska osiguranja

Marko je diplomirani ekonomista i ima višegodišnje iskustvo rada u osiguranju. Bavi se poslom koji voli i trudi se da ga obavlja profesionalno i odgovorno. Sebe vidi kao savetnika u oblasti osiguranja kome je interes klijenta na prvom mestu.

Anđelka Radosavljević

podrška prodaji

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u turizmu i hotelijerstvu, Anđelka zna da odgovori i na najzahtevnije upite naših klijenata. Uvek je spremna da pomogne, a kada želimo da nešto bude urađeno na kvalitetan i efikasan način, znamo kome da se obratimo.

Katarina Josipović

podrška prodaji

Kada želimo da nam dokumentacija za klijenta bude spremna brzo, obraćamo se Katarini. Excel joj je jača strana i od nje uvek dobijamo najjasnije tabelarne prikaze. Lepljivi papirići su njen zaštitni znak i često ih koristi da nas podseti na zadatke koje smo zaboravili.

Jelena Zdravkovski

content marketing menadžer

Jelena je u naš tim unela kreativnost i pozitivnu energiju. Trudi se da svaki projekat sagleda iz drugačijeg ugla i entuzijastično pristupa svakom novom projektu. Zadužena je za našu vidljivost na Google-u. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u kopirajtingu, zna odgovore na mnoga pitanja.

Cici

influenser

Cici je naš dipl. ljubimac i ima već dve godine radnog iskustva. Kao i svaki Border Collie ona voli da svoj tim ima na okupu. Trudi se da svima pokloni dovoljno pažnje. Ipak najveći akcenat stavljamo na njenu sposobnost da nas oraspoloži u trenucima kada je to najpotrebnije u toku jednog radnog dana. Ona je naša koleginica koja najviše spava na svom radnom mestu.

Kako funkcioniše sajt

  • Putno osiguranje, osiguranje domaćinstva i pomoć na putu možete kupiti odmah.
  • U realnom vremenu možete da uporedite cene dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.
  • Ostale osiguranja možete da uporedite u tri jednostavna koraka:

Pošaljite upit

Pošaljite zahtev za osiguranje tako što ćete popuniti upitnik za vrstu osiguranja koja vas zanima. U slučaju da nam budu potrebne dodatne informacije, mi ćemo vas kontaktirati.

Odaberite ponudu

Mi kontaktiramo osiguravajuće kuće u skladu sa vašim zahtevom, a vama prosleđujemo njihove najbolje ponude u roku od 24 sata.

Ugovorite osiguranje

Kada odaberete ponudu koja vam najviše odgovara, mi zakazujemo kupovinu polise. Nakon toga, kurir će vam doneti skeniranu dokumentaciju za potpisivanje na radno mesto ili kućnu adresu.

Osiguravajuća društva koja zastupamo

Deo Inspira grupe

Osiguranik.com je u vlasništvu Društva za zastupanje u osiguranju INZUOS doo, a čiji je većinski vlasnik Inspira grupa.

PIB: 109230174

Vladimira Nazora 7/1, Subotica

Imate pitanja za nas?

Želite da znate koji su rizici uključeni u osiguravajuće pokriće, od čega vas štite različite vrste osiguranja ili na šta naročito da obratite pažnju prilikom sklapanja ugovora?

Pišite nam na e-mail

info@osiguranik.com

Pozovite nas

Svakog radnog dana od 09h do 17h

011 7850-487 011 7850-488