O nama

Sve osiguravajuće kuće na jednom mestu daju ponude prema vašim zahtevima. U samo tri klika dođite do najbolje ponude na tržištu. Saznajte sve o osiguranju, koja su vaša prava i kako da ih ostvarite. Zaključite polisu osiguranja bez odlaska u banku ili osiguravajuću kompaniju.

Osiguranik.com je web sajt u vlasništvu Društva za zastupanje u osiguranju INZUOS doo, a čiji je većinski vlasnik Infostud grupa. Mi zastupamo osiguravajuća društva sa kojima imamo zaključene ugovore o zastupanju u osiguranju i po tom osnovu našim korisnicima obezbeđujemo ponude za osiguranje u ime tih društava. Nakon dostavljanja ponude u vidu tabele sa uporednim pregledom ponuda svih društava, pomažemo i u odabiru najbolje ponude, a nakon toga i u postupku zaključivanja polise osiguranja. Naša usluga prema korisnicima je besplatna. Mi naše usluge naplaćujemo od osiguravajućih društava.

Čitamo sitna slova umesto vas

Najvažnije stvari koje treba da znate kada zaključujete polisu osiguranja su zapisane u Posebnim ili Opštim uslovima osiguranja, koji su različiti za svaku vrstu osiguranja, ali i od kompanije do kompanije. To je ona gomila sitno kucanog teksta koju će vam možda ponuditi da pročitate, a čak i ako budete imali vremena za to, ako niste pravnik teško da ćete razumeti najvažnije odrednice. Ipak, tim web sajta OSIGURANIK.com čine profesionalci iz oblasti osiguranja kod kojih uvek možete da se informišete o svim nejasnoćama iz uslova osiguranja. Počev od toga koji su rizici uključeni a koji isključeni iz osiguravajućeg pokrića, čemu služe različite vrste osiguranja i od čega ste zaštićeni, na šta treba da obratite pažnju prilikom sklapanja ugovora, pa do toga kako da ostvarite svoja prava kada ste u situaciji da iskoristite polisu i nadoknadite štetu. I dalje vam nešto nije jasno ili imate dilemu? Pišite nam na mail info@osiguranik.com ili nas pozovite putem telefona +381 66 88 55 858, biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo i da zajednički dođemo do najboljeg rešenja za vas.

Sve vrste osiguranja na jednom mestu

Kada se odlučite koje vam tačno osiguranje treba, vreme je da vidimo gde sve možete da dobijete tu uslugu i naravno, po kojoj ceni. Ne morate nigde da idete, sve što treba da uradite je da popunite upit i pošaljete zahtev putem našeg web sajta na osnovu kog ćemo mi od svih osiguravajućih društava tražiti ponude. Slobodno budite opširni i detaljni u poljima za napomenu, jer što nam bolje i preciznije objasnite šta vam treba, to će nam biti lakše da vam obezbedimo najbolju moguću ponudu. Imajte u vidu da ste i ovde na dobitku, jer osiguravajuće kuće inače imaju uniformne ponude u okviru paketa, a ovako se pravi ponuda prema vašim specifičnim zahtevima. Na taj način možete da budete sigurni da ste se odlučili za polisu koja vas štiti baš od onih rizika za koje ste se odlučili. Pošto nam pošaljete upit, ponude vam šaljemo na e-mail u najkraćem vremenskom roku koji nije duži od 24h. Nakon što detaljno pregledate ponude osiguravajućih društava, opet nas možete kontaktirati mailom ili telefonom radi dodatnih konsultacija u vezi sa izborom osiguranja. Kada odaberete ponudu koju smatrate najboljom, dobijate original polise osiguranja i fakturu po koje možete doći u naše prostorije, a ako ste van Beograda, biće vam isporučeni na adresu kurirskom službom.

Koliko koštaju naše usluge

Koliko god neverovatno zvučalo, naša usluga je potpuno BESPLATNA. Osim toga, kada vam pošaljemo ponude svih osiguravajućih kuća sigurno ćete naći i način da dodatno uštedite, jer njihove cene nisu izjednačene pa možete da budete sigurni da ste odabrali najpovoljniju polisu. Da vam odamo i jednu malu tajnu : Kada mi pošaljemo upit osiguravajućim kompanijama, oni nekada ponude i niže cene ili neke druge pogodnosti nego da ste otišli direktno kod njih, jer znaju da ćete preko OSIGURANIK.com videti i ponude konkurentskih kuća. Ipak, napominjemo da najpovoljnija ponuda nije uvek i najbolja!

OSIGURANIK.com brine o klijentima

I posle kupovine polise, tim sajta OSIGURANIK.com vam stoji na raspolaganju. Pre nego što polisa istekne, možete da se konsultujete sa nama da li su se pojavile neke nove ponude, nove opcije ili pogodnosti koje bi mogli da iskoristite prilikom zaključivanja novog ugovora. Veoma je važno da znate da i za vreme važenja polise, ukoliko niste zadovoljni odnosom osiguravajuće kompanije prema vama, ili imate bilo kakav problem sa njima, možete da nam se obratite. Zahvaljujući odličnim poslovnim vezama koje imamo sa osiguravajućim kućama, u većini slučajeva ćemo brže rešiti problem nego da to pokušavate sami kao fizičko lice. Uz sve prethodno navedeno, to je još jedan razlog da zaključite polisu osiguranja preko OSIGURANIK.com.