Pomoć na putu - Osiguranik.com

Pomoć na putu

Rezervisali ste aranžman za more, proverili ste pasoše, dodajete poslednje stavke na spisak onoga što vam je potrebno za put, još da sipate gorivo i možete da krenete. Kupili ste i putno osiguranje, a da li ste se osigurali od mogućnosti kvara na automobilu?

Odaberite vrstu vozila:

Zašto osiguranik.com?

Zašto Pomoć na putu?

Postavlja se pitanje, zašto biste rizikovali da godišnji odmor dovodite u pitanje zbog sume od svega 20 evra. Jer toliko upravo košta usluga Pomoć na putu. I to, za razliku od putnog osiguranja koje se kupuje samo za vreme trajanja odmora u inostranstvu, Pomoć na putu biće vaš veran pratilac 365 dana u godini i u zemlji i van nje.

Korišćenjem usluge Pomoć na putu možete da osigurate pomoć u slučaju nezgode i u slučaju kvara i to u Srbiji i Evropi. Putem našeg webshopa na raspolaganju su vam dva paketa – Komfort po ceni od 2.363 dinara i Ekskluziv, koji za godinu dana korišćenja košta 2.835 dinara

Šta dobijate paketom Komfort?

Asistenstske kuće su vam dostupne putem info linije koja radi 24/7 i organizuju vam pomoć adekvatnu situaciji u kojoj ste se našli. Najpre, postoji mogućnost da će uz pomoć stručnjaka koji dolaze na lice mesta Vaš automobil moći da bude popravljen odmah. Ukoliko je reč o pokretanju rada motora, zameni sijalica ili otklanjanju nekog manjeg kvara u vrednosti do 50 evra u Srbiji i 100 evra u Evropi.

Pomoć na putu biće Vaš spasilac i u slučaju nedostatka goriva u slučaju kvara u Srbiji ili Evropi, kao i u slučaju gubitka, krađe ili oštećenja ključeva. U vrednosti od 80 pa do 150 evra biće vam pružena i usluga vuče vozila. Takođe uslugom Pomoć na putu obezbedićete sebi nastavak putovanja ili povratak u mesto prebivališta u protivvrednosti 70, odnosno 140 evra u inostranstvu. Komfort paket pokriva u nekim situacijama i prenoćište, povratak vozila iz inostranstva do iznosa od 200 evra, kao i troškove parkinga oštećenog vozila ili čak slanja delova u inostranstvo.

Šta dobijate paketom Ekskluziv?

Za samo 500 dinara, koliko je ovaj paket skuplji od Komforta, paket Ekskluziv omogućava jednu dodatnu i važnu uslugu a to je najam vozila u slučaju popravke. I to u iznosu od 70 evra u Srbiji i dvostruko većeg iznosa u Evropi. I to nije sve, ovim paketom, koji je samo četiri evra skuplji od Komforta, dobijate mogućnost plaćanja parkiranja za oštećeno vozilo u inostranstvu do 150 evra, dok je u slučaju manjeg paketa to samo do iznosa od 75 evra. Dodatna usluga u odnosu na Komfort paket je i postojanje mogućnosti slanja rezervnih delova na teritoriji Srbije i to i u slučaju nezgode i u slučaju kvara.

Pomoć na putu važi godinu dana i za sedam dinara dnevno tokom tog perioda imate pokrivena čak ČETIRI osigurana slučaja

Prednosti kupovine osiguranja preko nas?

Ušteda novca

Naš zadatak je da vam obezbedimo najbolju ponudu na tržištu. Poređenjem više ponuda donećete informisanu odluku i tako uštedeti novac.

Ušteda vremena

Nema potrebe da odlazite u filijalu i čekate u redu na šalteru. Na jednom mestu dobijate sve ponude.

Besplatna usluga

Naše usluge su potpuno besplatne za vas jer se mi naplaćujemo od osiguravajućih društava.

Bez sitnih slova

Mi ih čitamo da vi ne biste morali. Savetujemo vas na koje informacije da obratite pažnju prilikom kupovine polise.

Savetovanje i podrška

Naš tim je tu da vam pruži savet u odabiru polise i asistenciju prilikom naplate štete.