Pomoć na putu 24/7

Rezervisali ste aranžman za more, proverili ste pasoše, dodajete poslednje stavke na spisak onoga što vam je potrebno za put, još da sipate gorivo i možete da krenete. Polisu osiguranje od auto odgovornosti svakako već imate i vaših najboljih deset dana u godini može da počne.

Pa, ne baš. Sa pripremama koje ste obavili svakako ćete imati smeštaj, dokumente da pređete granice, dovoljnog goriva. Uplatili ste i putno osiguranje. Osigurali ste se skoro od svega, osim od mogućnosti kvara na automobilu. Koliko god da je vaš četvorotočkaš dobro pripremljen jer ste mu proverili ulje, vodu, pločice, paknove, diskove, kaiševe, imate dizalicu i rezervni točak, reč je ipak o polovnom automobilu. Što je stariji, rizik je naravno veći.

Postavlja se pitanje, zašto biste rizikovali da odmor koji vas košta i 1.000 ili više evra dovodite u pitanje zbog sume od svega 20 evra. Jer toliko upravo košta usluga Pomoć na putu. I to, za razliku od putnog osiguranja koje se kupuje samo za vreme trajanja odmora u inostranstvu, Pomoć na putu biće Vaš veran pratilac 365 dana u godini i u zemlji i van nje.

Pojasnimo malo bliže šta je to što svaki vlasnik automobila može ovom uslugom da dobije. Ili bolje rečeno uslugama, jer je na spisku ukupno 11 vrsta pomoći za svakog vozača. Ukoliko ipak želite ovo da vidite u vidu tabele predlažemo vam da odmah odete na na naš webshop za kupovinu Pomoći na putu.

Ali pre svega da napomenemo da je putem sajta Osiguranik.com, kupovina ovog osiguranja dostupna 24 sata, sedam dana u nedelji i da je možete u potpunosti obaviti online, plaćanjem karticom, a polisa će vam odmah stići na email. Brzo i komforno, i zgodno za one koji se sete u poselednji čas!

Krenimo redom. Korišćenjem usluge Pomoć na putu možete da osigurate pomoć u slučaju nezgode i u slučaju kvara i to u Srbiji i Evropi. Na raspolaganju su vam dva paketa – Komfort po ceni od 2.363 dinara i Ekskluziv, koji za godinu dana korišćenja košta 2.835 dinara.

Šta dobijate paketom Komfort?

Osim već pomenute info linije koja radi 24/7, biće vam pružena pomoć adekvatna situaciji u kojoj ste se našli. Najpre, postoji mogućnost da će uz pomoć stručnjaka koji dolaze na lice mesta Vaš automobil moći da bude popravljen odmah. Ukoliko je reč o pokretanju rada motora, zameni sijalica ili otklanjanju nekog manjeg kvara u vrednosti do 50 evra u Srbiji i duplo veće sume u Evropi.

Pomoć na putu biće Vaš spasilac i u slučaju nedostatka goriva u slučaju kvara u Srbiji ili Evropi, kao i u slučaju gubitka, krađe ili oštećenja ključeva. U vrednosti od 80 pa do 150 evra biće vam pružena i usluga vuče vozila. Takođe uslugom Pomoć na putu obezbedićete sebi nastavak putovanja ili povratak u mesto prebivališta u protivvrednosti 70, odnosno 140 evra u inostranstvu. Komfort paket pokriva u nekim situacijama i prenoćište, povratak vozila iz inostranstva do iznosa od 200 evra, kao i troškove parkinga oštećenog vozila ili čak slanja delova u inostranstvo.

Šta dobijate paketom Ekskluziv?

Za samo 500 dinara, koliko je ovaj paket skuplji od Komforta, paket Ekskluziv omogućava jednu dodatnu i važnu uslugu a to je najam vozila u slučaju popravke. I to u iznosu od 70 evra u Srbiji i dvostruko većeg iznosa u Evropi. I to nije sve, ovim paketom, koji je samo četiri evra skuplji od Komforta, dobijate mogućnost plaćanja parkiranja za oštećeno vozilo u inostranstvu do 150 evra, dok je u slučaju manjeg paketa to samo do iznosa od 75 evra. Dodatna usluga u odnosu na Komfort paket je i postojanje mogućnosti slanja rezervnih delova na teritoriji Srbije i to i u slučaju nezgode i u slučaju kvara.

Ni to nije sve. Najbolje smo sačuvali za kraj. Osiguranje Pomoć na putu važi godinu dana i za sedam dinara dnevno tokom tog perioda imate pokrivena čak ČETIRI osigurana slučaja.

Ne preostaje Vam zaista ništa drugo nego da preko našeg sajta Osiguranik.com u svega nekoliko koraka dođete do svog mirnog sna, jer Vam povoljna i sveobuhvatna usluga Pomoć na putu zaista to i osigurava. Uz nju, gde god da krenete, više niste sami! Kupovinu možete obaviti putem ovog linka: https://www.osiguranik.com/osiguranje/putno-osiguranje/kupovina-putnog-osiguranja/

Kupovina osiguranja Pomoći na putu online