Dobrovoljno zdravstveno osiguranje - Kupovina - Osiguranik.com

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje, poznatije kao privatno zdravstveno osiguranje pruža efikasnu i kvalitetnu medicinsku zaštitu za pojedince, porodice i zaposlene. Izbegnite redove kod lekara i poštedite sebe dodatnog stresa - odaberite polisu po svojoj meri!

Odaberite vrstu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja:

Šta je privatno zdravstveno osiguranje?

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje obezbeđuje komfornu i efikasnu medicinsku zaštitu za vas, vašu porodicu ili u slučaju kolektivnog zdravstvenog osiguranja – za vaše zaposlene. Osiguravajuće kuće imaju saradnju sa velikim brojem privatnih medicinskih ustanova, mreža klinika, koje koriste najsavremenije metode lečenja.

Kupovina polise uz Osiguranik je vrlo laka i sastoji se iz nekoliko koraka:

 • Prvi korak je online poređenje ponuda različitih osiguravajućih kuća uz detaljan prikaz paketa sa pojašnjenjem osnovnih i dopunskih pokrića, koja mogu biti sadržana u vašoj polisi privatnog zdravstvenog osiguranja.
 • Drugi korak je odabir nekog od paketa i slanje upita u vezi sa tim paketom, a nakon čega ćete automatski dobiti i upitnik o zdravstvenom stanju koji je neophodno popuniti za dobijanje finalne ponude.
 • Treći korak započinjemo mi, tako što vas kontaktiramo i detaljnije upućujemo u paket koji ste odabrali, kako bismo “utvrdili gradivo” i pomogli vam da pametno donesete finalnu odluku.
 • Četvrti korak podrazumeva izradu finalne dokumentacije i ugovaranje polise osiguranja.
 • Peti korak je finalni, šaljemo vam polisu i karticu sa kojom se identifikujete u medicinskim ustanovama prilikom korišćenja.

I sve to online, putem telefona i mejla, a ako je vama lakše, uvek nas možete i posetiti u našoj kancelariji.

* Bitno je da znate da nakon ugovaranja polise nastupa karenca – period na početku osiguranja tokom kog ne možete koristiti osiguranje, iako je ugovor počeo. Minimalna je 30 dana, a kod nekih osiguravajućih kuća i duža.

Posle isteka karence, možete koristiti osiguranje kada vam se pojave zdravstvene tegobe, nastane određena povreda ili imate uput lekara. Dovoljno je da pozovete call centar i zakažete pregled.

Šta dobijate kupovinom polise?

 • Najbolje stručnjake u preko 600 privatnih i državnih medicinskih ustanova
 • Najsavremenije metode i komforne uslove lečenja
 • Uštedu vremena – brzo i lako zakazivanje pregleda, bez čekanja i odlaganja
 • Poseban tretman u toku lečenja
 • Slobodu izbora zdravstvene ustanove i lekara kod koga ćete se lečiti
 • Pokriće troškova lečenja, u skladu sa izabranim paketom usluga

Osnovno pokriće:

 • Pregledi lekara opšte prakse i specijalistički pregledi
 • Dijagnostičke metode (laboratorijska ispitivanja, radiološka ispitivanja, EKG, holter EKG, ergonometrija, spirometrija, EEG, EMG, EMNG)
 • Primanje terapija u medicinskoj ustanovi ili kod kuće
 • Hirurške i druge medicinske intervencije
 • Zdravstvena zaštita trudnica
 • Hitan sanitetski prevoz
 • 24h/7 dana u nedelji dostupan Call-centar i hitna medicinska pomoć
 • Hitna stomatologija

Dopunska pokrića:

 • Sistematski pregled
 • Oftamološke usluge
 • Stomatološke usluge
 • Lekovi na recept
 • Fizikalna terapija
 • Homeopatija i homeopatski lekovi
 • Drugi oblici lečenja i nege

Privatno zdravstveno osiguranje za trudnice

Ako zatrudnite tokom trajanja osiguranja, a nakon isteka perioda karence za trudnoću (4-9 meseci), biće vam pokriveni iznosi za preglede i dijagnostičke procedure, kao i porođaj u privatnoj klinici, sve to ukoliko je obuhvaćeno obimom pokrića vašeg izabranog paketa na polisi osiguranja. Ukoliko ste u drugom stanju i planirate da ugovorite DZO (dobrovoljno zdravstveno osiguranje), osiguranje vam neće pokriti trudnoću, upravo zbog gore navedene karence.

Kako se može ugovoriti DZO?

 • Individualno – za jednu osobu
 • Porodično – za pojedine ili sve članove uže i šire porodice
 • Kolektivno – za firme i njihove zaposlene (Uplate za dobrovoljno zdravstveno osiguranje do iznosa od 7.529,00 dinara po zaposlenom oslobođene su plaćanja poreza i doprinosa od strane poslodavaca)

Osiguravajuće pokriće važi 24h dnevno tokom ugovorenog trajanja osiguranja na teritoriji Republike Srbije.

Privatno zdravstveno osiguranje – cena zavisi od paketa

Koliko košta privatno zdravstveno osiguranje zavisi od toga koje medicinske usluge želite da koristite, koliko osoba planirate da osigurate, kao i od njihove starosti.

U odabiru i kupovini ove vrste osiguranja pomoći će vam naš stručni tim. Pošaljite nam upit za polisu DZO i mi ćemo vam poslati najbolje ponude osiguravajućih kuća i pomoći vam da odaberete onu koja ispunjava vaše zahteve, a ujedno i nudi najbolji odnos uloženo-dobijeno.

Zašto da kupite zdravstveno osiguranje preko nas?

Ušteda novca

Naš zadatak je da vam obezbedimo najbolju ponudu na tržištu. Poređenjem više ponuda donećete informisanu odluku i tako uštedeti novac.

Ušteda vremena

Nema potrebe da odlazite u filijalu i čekate u redu na šalteru. Na jednom mestu dobijate sve ponude u jedinstvenom uporednom pregledu.

Besplatna usluga

Naše usluge su potpuno besplatne za vas jer se mi naplaćujemo od osiguravajućih društava.

Bez sitnih slova

Mi ih čitamo da vi ne biste morali. Savetujemo vas na koje informacije da obratite pažnju prilikom kupovine osiguranja.

Savetovanje i podrška

Naš tim je tu da vam pruži savet u odabiru polise, pomogne da odaberete polisu koja nudi najbolji odnos uloženo-dobijeno i asistira prilikom naplate štete.

Česta pitanja o zdravstvenom osiguranju

Koji pregledi lekara su uključeni u okviru osiguranja?

Pregledi lekara opšte prakse i/ili lekara specijaliste bilo koje specijalnosti. Za zakazivanje pregleda kod lekara opšte prakse dovoljno je da pozovete call centar, a da bi osiguranje pokrilo troškove pregleda kod lekara specijaliste, važno je da imate uput lekara ili indikaciju za lečenje.

Da li su pokrivene dijagnostičke metode?

Da, sve procedure mogu biti pokrivene, laboratorijska ispitivanja, testove i analize po medicinskoj indikaciji. Radiloška ispitivanja, biopsije, ergonometrijam, spirometrija, EKG, CT, MR, itd...

Da li su u okviru zdravstvenog osiguranja uključene hirurške intervencije?

U zavisnosti od paketa koji odaberete uključene su i hirurške intervencije. Od ambulantnih intervencija do operacija u okviru bolničkog lečenja.

Privatno zdravstveno osiguranje: Iskustva korisnika

Jedan veoma mlad i stručan tim, u rekordnom roku su mi pomogli da odaberem najbolje i najpouzdanije osiguranje za svoje potrebe.

Kroz samo par klikova sam dobio punude! Odlična usluga, povoljna cena i velika ušteda vremena su razlozi zbog kojih ću od sada sve polise uzimati putem Osiguranika

Miloš Antić programer
Uporedite cene DZO

Izuzetno sam zadovoljna sa kolikom profesionalnošću, predanošću i brzinom se rešavaju sva pitanja i sa kolikom ljubaznošću zaposleni izlaze u susret svim zahtevima nas korisnika.

Najvažnije spomenuti je da uvek nađu rešenje i najbolju opciju za nas. Sajt je odlično urađen sa vrlo detaljnim i jasnim opisom svih ponuda i jednostavnim smernicama za korišćenje. Još jednom veliko hvala u moje ime i mog supruga.

Dragana Žižović stručnjak nabavke
Uporedite cene DZO

Uz transparentnost u komunikaciji i dobru volju za pronalaženje adekvatne ponude na obostrano zadovoljstvo uštedeo sam vreme.

Hvala sajtu Osiguranik.com i ljudima "iza kulisa" koji daju veliki doprinos istom poznavanjem materije i aktivnim slušanjem potreba svojih klijenata.

Željko Ivanković Telenor Customer Care Department
Uporedite cene DZO