Kako funkcioniše Osiguranik.com? - Osiguranik.com

Kako funkcioniše Osiguranik.com?

Šta mi radimo i koliko košta naša usluga?

Mi zastupamo osiguravajuća društva sa kojima imamo zaključene ugovore za zastupanju u osiguranju i po tom osnovu našim korisnicima obezbeđujemo ponude za osiguranje u ime tih društava. Nakon dostavljanja ponude u vidu tabele sa uporednim pregledom ponuda svih društava, pomažemo i u odabiru najbolje ponude, a nakon toga i u postupku zaključivanja polise osiguranja. Naša usluga prema korisnicima je besplatna.

Najbolja ponuda pobeđuje

Vi ste došli na naš sajt da bi uporedili ponude za osiguranje i došli do najbolje na tržištu, što ne znači da morate biti stručnjak za tu temu. Upravo zbog toga, naš tim čine profesionalci iz oblasti osiguranja koji vam svojim znanjem ukazuju na suštinske razlike u osiguravajućim pokrićima kod samo naizgled istih ponuda. Imajte na umu da najjeftinija ponuda nije uvek i najbolja!

Provera identiteta korisnika nakon primljenog zahteva

Nakon primljenog zahteva korisnike uvek kontaktira član našeg tima iz našeg tima za proveru identiteta korisnika u odnosu na podatke koji su uneti kroz upitnik.

Lako je kao što izgleda

Niko ne voli da popunjava obrasce i upitnike, pa smo se potrudili da ih pojednostavimo i korisnicima olakšamo korišćenje našeg sajta.

Bezbednost podataka

Bezbednost podataka je veoma značajna za nas i zato se trudimo da obezbedimo sigurnost u svakom segmentu zaštite.

Bez SPAM poruka

Ne šaljemo neželjenu poštu koja zatrpava email inbox. Korisnici će od nas dobiti email samo onda kada to očekuju u vezi sa njihovim konkretnim zahtevom.

Ne uznemiravamo telefonskim pozivima

Ko još voli iznenadne i dosadne pozive telefonom? Kontaktiramo naše korisnike isključivo kada to i sami očekuju u vezi sa statusom njihovog zahteva za osiguranjem.

Ne zloupotrebljavamo podatke

Cenimo poverenje naših korisnika i zbog toga čuvamo njihove lične podatke, ne delimo ih sa drugima i ne prodajemo ih ostalim kompanijama.

Nema skrivenih troškova

Naše usluge prema koirsnicima su besplatne kao što smo već naveli u gornjem pasusu, zasigurno nema skrivenih troškova i bez ikakve dileme po tom pitanju pozivamo naše korisnike da koriste sve pogodnosi koje im nudimo na sajtu.

Kontakt

Kontakt telefoni: 011 7850-487 i 011 7850-488
Email adresa: info@osiguranik.com