Kasko osiguranje - Cene i kupovina online - Osiguranik.com

Kasko osiguranje

Kasko osiguranje - rešenje za noćne more vozača! Krađa automobila, saobraćajna nezgoda, oštećenje vozila od strane nepozantih osoba, požar i drugi rizici, pokriveni su kaskom. Ako želite da budete bezbrižni tokom vožnje, ali i dok je vozilo na parkingu, na pravom ste mestu! Uporedite za kasko osiguranje cene svih osiguravajućih kuća i odaberite najbolju ponudu sa tržišta.

Kasko osiguranje - kalkulator cena kasko osiguranja

Za koju vrstu vozila želite da uporedite ponude?

 

Šta je kasko osiguranje vozila i da li vam je potrebno?

Obavezno osiguranje od autoodgovornosti štiti nas od posledica tuđih grešaka. Ali šta ćemo sa krađom i svim štetama koje nastaju na parkingu ili tokom vožnje, a krivca nema, ili smo to ponekad i mi sami?

Tada nam treba kasko pokriće od svih rizika za naš auto, a ako znamo da je osiguranje jedinstven proizvod jer ga ne možemo nabaviti nakon što nam zatreba (kada se šteta već desi), ključno je razmišljati o njemu na vreme.

Velika je razlika između obaveznog osiguranja od autoodgovornosti i kasko osiguranja koje spada u dobrovoljno osiguranje vozila. Ako odaberete potpunu polisu kasko osiguranja, oštećenja na vašem vozilu biće pokrivena bez obzira na to ko je krivac, kako je došlo do delimičnog oštećenja, totalne štete ili potpunog gubitka vozila (krađe).

Najbolje kasko osiguranje je ono koje ima idealan odnos cene i pokrića za vaš model vozila i baš zato važno je uporediti ponude osiguravajućih kuća – što vam je kod nas omogućeno na veoma jednostavan način: popunjavanjem kratkog upitnika i ostavljanjem osnovnih podataka o vozilu. Nakon poređenja i konsultacija sa našim savetnicima, lako ćete doneti pametnu odluku o izboru osiguranja i zaštiti se od brojnih rizika.

Šta pokriva kasko osiguranje vozila?

Kasko osiguranje predstavlja osiguranje vozila kao i njihove dodatne opreme (ukoliko se to posebno ugovori) od osiguranih opasnosti – rizika kao što su:

  • saobraćajne nezgode
  • požar
  • grad, kiša, oluja
  • štete usled manifestacija i demontracija
  • krađa vozila
  • ostali rizici definisani u uslovima osiguranja

Pokrivena su delimična oštećenja, kao i potpuno uništenje vozila prilkom kog dolazi do tzv. “totalne štete”.

U skladu sa vašim potrebama i mogućnostima možete odabrati delimično ili full kasko, a uz to i dopunsko osiguranje za vaše vozilo.

Za delimično kasko osiguranje uglavnom se odlučuju vlasnici starijih vozila, dok je potpuno i dopunsko osiguranje izbor vlasnika novijih vozila. Osim navedenih rizika, dopunsko osiguranje obuhvata i troškove vuče, posebnu opremu vozila, troškove iznajmljivanja zamenskog vozila i druge usluge definisane ugovorom.

Bonus – malus sistem kod kasko osiguranja

Ukoliko ste savestan i odgovoran vozač, ne učestvujete u saobraćajnim nezgodama, tj. nemate prijavljene materijalne štete na vašem vozilu, ostvarujete pravo na bonus.

To znači da će vam za kasko osiguranje cena biti sve niža i niža iz godine u godinu. Postoje i druge vrste popusta koji se mogu ostvariti na osnovu: dugogodišnjeg osiguranja, broja osiguranih motornih vozila, vozačkog iskustva, zaštite na vozilu, itd.
Može se ostvariti popust čak i do 50%.

Ipak, situacije poput vremenskih nepogoda, kao i krađe vozila – ne mogu se preduprediti u potpunosti.
Upravo zato, ukoliko ste savestan vozač i dalje je kasko osiguranje jedan od najboljih načina da budete apsolutno bezbedni u vozilu i van njega.

Kasko osiguranje za pravna lica

Glavna prednost za firme je to što mogu da dobiju veći popust nego kada individualno zaključuju osiguranje. Neki tržišni popusti su sledeći:

  • od 5 do 30 vozila: do 10% popusta za celu flotu
  • od 30 do 50 vozila: do 15% popusta za celu flotu
  • preko 50 vozila: do 20% popusta za celu flotu

Prednosti kupovine kasko osiguranja preko nas?

Ušteda novca

Naš zadatak je da vam obezbedimo najbolju ponudu na tržištu. Poređenjem više ponuda donećete informisanu odluku i tako uštedeti novac.

Ušteda vremena

Nema potrebe da odlazite u filijalu i čekate u redu na šalteru. Na jednom mestu dobijate sve ponude.

Besplatna usluga

Naše usluge su potpuno besplatne za vas jer se mi naplaćujemo od osiguravajućih društava.

Bez sitnih slova

Mi ih čitamo da vi ne biste morali. Savetujemo vas na koje informacije da obratite pažnju prilikom kupovine polise i ističemo važne stavke svakog osiguranja.

Savetovanje i podrška

Naš tim je tu da vam pruži savet u odabiru polise i asistenciju prilikom naplate štete.

Zašto osiguranik.com?

Česta pitanja o kasko osiguranju

Koliko vozila se godišnje ukrade u Srbiji?

U Srbiji se prema podacima iz prethodnih godina godišnje ukrade blizu 2.500 automobila.

Zašto kasko ako se ne plašim krađe?

Zamena samo jednog dela na vozilu usled sudara je skuplja od cene kasko osiguranja.

Kako često dolazi do oštećenja na vozilu?

Često se dešava da vozilo zateknemo oštećeno na parkingu, ako nemamo kasko moramo sami platiti štetu.

Iskustva korisnika osiguranik.com

Surfovao sam internetom tražeći kasko. Pronašao sam sajt Osiguranik.com. Omogućio mi je da imam jednu obavezu manje.

Kroz samo par klikova sam dobio punude! Odlična usluga, povoljna cena i velika ušteda vremena su razlozi zbog kojih ću od sada sve polise uzimati putem Osiguranika

Andreja Andrejević juvelir
Uporedite cene kaska