Kasko osiguranje

kasko osiguranje

Najveća noćna mora svakog vozača je da se ujutru probudi i ne zatekne automobil tamo gde ga je parkirao. Broj ukradenih vozila u našoj zemlji raste poslednje dve godine, a loši putevi, gužve, saobraćajna nekultura i bahati vozači, su dodatni rizici koji vrebaju vozače i naravno, njihove ljubimce na četiri točka.

Obavezno osiguranje štiti nas od posledica tuđih grešaka, ali šta ćemo sa krađom i svim onim malim i velikim štetama koje nastaju na parkingu ili tokom vožnje, a krivca nema, ili smo to ponekad i mi sami. Upravo u takvim situacijama, bićete srećni što imate kasko osiguranje.

Kasko osiguranje je dobrovoljno osiguranje motornih vozila i deli se na:

  • Potpuno kasko osiguranje
  • Dopunsko kasko osiguranje
  • Delimično kasko osiguranje

Kasko osiguranje predstavlja osiguranje vozila kao i njihove dodatne opreme (ukoliko se to posebno ugovori) od osiguranih opasnosti – rizika. Osiguranjem mogu biti pokriveni rizici kao što su: saobraćajne nezgode, požar, oluje, manifestacije i demonstracije, krađa vozila itd. Pokrivena su razna oštećenja na motornim vozilima od prethodno navedenih rizika kao i potpuno uništenje vozila.

Kada govorimo o vozilima koja mogu biti predmet osiguranja delimo ih u sledeće gurpe: putnička vozila, teretna vozila, vučna vozila, priključna vozila, autobusi, vozila inostrane registracije i radna vozila.

Za razliku od obaveznog osiguranja od autoodgovornosti kada dođe do saobraćajne nezgode u slučaju Vaše krivice tada Vaše osiguranje isplaćuje štetu oštećenom licu, dok kasko osiguranje pokriva troškove na Vašem vozilu.

Ukoliko ste savestan i odgovoran vozač i ne učestvujete u saobraćajnim nezgodama tj. nemate prijavljene materijalne štete na Vašem vozilu ostvarujete pravo na bonus. To znači da će Vaša premija biti sve niža i niža iz godine u godinu. Postoje i druge vrste popusta kaje se mogu ostvariti na osnovu: dugogodišnjeg osiguranja, broja osiguranih motornih vozila itd. Može se ostvariti popust i do 50%.

Kod kasko osiguranja postoji mogućnost ugovaranja teritorijalnog pokrića: Republika Srbija, Republika Srbija i Evropa, kao i Ceo svet.

Klikinite na dugme ispod teksta popunite upitnik, a mi ćemo za vas pronaći najbolje ponude osiguravajućih kuća. Dostavićemo vam ih na uvid putem mejla, a na vama je samo da izaberete jednu. Postupak izdavanja polise opet prepuštate našem timu. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, u svakom momentu možete se konsultovati sa nama putem mejla ili telefonom. U izboru će vam pomoći profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u osiguranju.

Prilikom popunjavanja upitnika unesite ispravne podatke jer ćemo na osnovu njih moći da vam obezbedimo najbolju ponudu na tržištu

Izaberite najbolju ponudu i kupite kasko osiguranje online