Dobrovoljno zdravstveno osiguranje za zaposlene - Osiguranik.com

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje za zaposlene

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje za zaposlene, poznato i kao privatno zdravstveno, jedan je od ključnih benefita za zaposlene. Mi vam pružamo jedinstvenu mogućnost da uporedite cene i pakete svih osiguravajućih kuća i odaberete najbolju ponudu.

Zašto dobrovoljno zdravstveno osiguranje za zaposlene?

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje za zaposlene obezbeđuje komfornu, efikasnu, pouzdanu i kvalitetnu medicinsku zaštitu svih zaposlenih. Osiguravajuće kuće imaju saradnju sa velikim brojem privatnih medicinskih ustanova koje koriste najsavremenije metode lečenja.

Ugovaranjem kolektivnog zdravstvenog osiguranja za vaše zaposlene ostvarujete jedan od 5 najcenjenijih benefita među zaposlenima.

Koje benefite pruža privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene?

 • Najbolje stručnjake u mreži od preko 600 privatnih i državnih medicinskih ustanova
 • Širok spektar usluga različitih lekara specijalista i lekara opšte prakse
 • Najsavremenije metode i komforne uslove lečenja
 • Slobodu izbora zdravstvene ustanove i lekara kod koga ćete se lečiti
 • Pokriće troškova lečenja, u skladu sa izabranim paketom usluga
 • Osiguravajuće pokriće važi 24h dnevno tokom ugovorenog trajanja osiguranja na teritoriji Republike Srbije

Osnovno pokriće osiguranja:

 • Pregledi lekara opšte prakse i specijalistički pregledi
 • Dijagnostičke metode (laboratorijska ispitivanja, radiološka ispitivanja, EKG, holter EKG, ergonometrija, spirometrija, EEG, EMG, EMNG, MR, CT)
 • Primanje terapija u medicinskoj ustanovi ili kod kuće
 • Hirurške i druge medicinske intervencije
 • Zdravstvena zaštita trudnica
 • Hitan sanitetski prevoz
 • 24h/7 dana u nedelji dostupan Call-centar i hitna medicinska pomoć
 • Hitna stomatologija

Dopunsko pokriće privatnog zdravstvenog osiguranja:

 • Sistematski pregled
 • Oftamološke usluge
 • Stomatološke usluge
 • Lekovi na recept
 • Fizikana terapija
 • Homeopatija i homeopatski lekovi
 • Drugi oblici lečenja i nege

Koje su cene za zdravstveno osiguranje za zaposlene?

Cena za dobrovoljno zdravstveno za zaposlene zavisi od toga koje medicinske usluge želite da koristite, koliko zaposlenih planirate da osigurate, kao i od starosne strukture zaposlenih. U odabiru i kupovini kolektivnog dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja pomoći će vam naš stručni tim. Pošaljite nam upit za polisu DZO, mi ćemo vam poslati najbolje ponude osiguravajućih kuća i pomoći vam da odaberete onu koja ispunjava vaše zahteve, a ujedno i nudi najbolji odnos uloženo-dobijeno.

Poslodavac je oslobođen plaćanja poreza i doprinosa na iznos premije osiguranja do 8.101,00 dinara mesečno po zaposlenom. Ovaj iznos menja se svake godine, u februaru.

Kako odabrati najbolji paket privatnog zdravstvenog osiguranja za kompaniju?

Privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene nije mala investicija za firme. Ipak, svaki poslodavac koji se odluči da zaposlenima pruži ovaj benefit i misli na njihovo zdravlje, imaće brojne koristi od njega.

Zadovoljni zaposleni ne samo da će duže ostati u firmi, već će i njegovo zalaganje i performanse na dnevnom nivou biti znatno bolje. Dakle, računica je jasna – zadovoljni zaposleni dugoročno donosi bolje poslovanje, a bolje poslovanje i veće prihode.

Važno je znate da postoji mnogo različitih poketa na tržištu i da je zapravo nemoguće da sami odaberete najbolji paket, bez pomoći stručnjaka iz ove oblasti, što mi smatramo da jesmo. Pogledajte koje pogodnosti osim toga, dobrovoljno zdravstveno osiguranje za zaposlene kupljeno preko nas, donosi svakoj firmi.

Zašto da zdravstvenu zaštitu zaposlenih odaberete preko nas?

Jednostavno do najbolje ponude

Dovoljno vam je svega nekoliko klikova da odaberete najbolju ponudu za svoju firmu. Potrebno je da napišete broj zaposlenih, odaberete paket, ostavite dodatne informacije i vaš kontakt i naši zaposleni će vas brzo kontaktirati.

Ušteda novca

Naš zadatak je da vam obezbedimo najbolju ponudu na tržištu. Poređenjem cena više osiguravajućih kuća i njihovih paketa za privatno zdravstveno osiguranje zaposlenih pomažemo vam da donesete najbolju odluku i ujedno uštedite novac.

Ušteda vremena

Nema potrebe da sami kontaktirate osiguravajuće kuće i tumačite prednosti i mane određenih paketa. Na jednom mestu dobijate uporedni pregled svih ponuda sa tržišta.

Besplatna usluga

Usluge na našoj platformi su potpuno besplatne za sve korisnike. Mi naplaćujemo od osiguravajućih društava. Cene koje biste dobili od osiguravajućih kuća, dobijate i od nas.

Bez sitnih slova

Mi ih čitamo da vi ne biste morali. Savetujemo vas na šta da obratite pažnju prilikom kupovine polise zdravstvenog osiguranja za zaposlene. Transparentno i jasno ističemo najvažnije informacije.

Savetovanje i podrška

Naš tim je tu da vam pruži savet u odabiru polise. Svaki klijent nam je jednako važan i svako od vas dobiće odgovore na pitanja i razrešenje nedoumica. Naša usluga ne prestaje zaključenjem polise zdravstvenog osiguranja. Naš tim vam je dostupan tokom trajanja osiguranja. Za početak, sve zaposlene upoznajemo sa ponudom, držanjem prezentacije o uslovima i pokrićima osiguranja, i odgovaramo im na sve nedoumice. Nakon toga, tu smo za sva pitanja koja imate. Trudimo se da sa vama stvorimo prijateljski odnos i zaista vas zastupamo pred osiguravajućim kućama, biranjem i prilagođavanjem najbolje ponude za vas i vaše zaposlene.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje za zaposlene - česta pitanja

Koji pregledi lekara su uključeni u okviru osiguranja?

Pregledi lekara opšte prakse i/ili lekara specijaliste bilo koje specijalnosti. Za zakazivanje pregleda kod lekara opšte prakse dovoljno je da pozovete call centar, a da bi osiguranje pokrilo troškove pregleda kod lekara specijaliste, važno je da imate uput lekara ili indikaciju za lečenje.

Da li su pokrivene dijagnostičke metode?

Da, sve procedure mogu biti pokrivene, laboratorijska ispitivanja, testove i analize po medicinskoj indikaciji. Radiloška ispitivanja, biopsije, ergonometrijam, spirometrija, EKG, CT, MR, itd...

Da li su u okviru zdravstvenog osiguranja uključene hirurške intervencije?

U zavisnosti od paketa koji odaberete uključene su i hirurške intervencije. Od ambulantnih intervencija do operacija u okviru bolničkog lečenja.

Da li mogu da se uključe članovi porodice zaposlenih?

Da, članovi porodice mogu biti uključeni - bračni, vanbračni partneri i deca. Oni mogu imati isti paket kao i zaposleni, a na vama je da odlučite da li ćete plaćati vi, ili zaposleni.

Iskustva korisnika osiguranik.com

U situaciji kada vreme svakodnevno postaje sve veći luksuz, činjenica da svaki proizvod koji se nudi na ovom tržištu možete da dobijete na jednom mestu po povoljnijim uslovima, u startu je velika prednost.

Ekipa sa sajta osiguranik.com nas je od prvog dana “kupila” zaista neiscrpnom profesionalnošću i ljubaznošću za svaki, i najmanji zahtev ili informacije koje tražimo.

Dušan Terzić Office director Nano Interactive
Odaberite najbolju polisu za vas

Sa Osiguranikom sarađujemo od njihovog samog početka. Na jedinstven način prate naše potrebe i zahteve, imamo odličnu komunikaciju i kompletnu podršku koju nam pružaju.

Osiguranik ima vrhunski tim koji prepoznaje naše potrebe i pomaže nam da na najbolji način vodimo brigu o zdravlju naših zaposlenih.

Jovana Mitrović HR Generalist QODE THEMES d.o.o.
Odaberite najbolju polisu za vas

Tim sa sajta Osiguranik nam je bio od velike koristi prilikom traženja odgovarajućeg paketa osiguranja za zaposlene, s obzirom na to da nismo imali mnogo iskustva.

Jednostavno, sažeto i transparentno dostavljaju sve informacije, štede nam vreme i uvek su nam dostupni za rešavanje svakog problema ili davanje saveta.

Predrag Trifković Office manager Najsrećniji delfin
Odaberite najbolju polisu za vas