1. < nazad na blog

Sajt Osiguranik.com dobio oznaku poverenja – sertifikat eTrustmark

Sajtu Osiguranik.com na svečanoj ceremoniji u hotelu Metropol u Beogradu, dodeljen je sertifikat e-Trustmark, koji predstavlja oznaku poverenja u elektronskoj trgovini.

Sertifikat našem sajtu dodelio je projekat Razvoj elektronskog poslovanja, koji finansira Evropska unija. Posedovanje ovog sertifikata dokaz je da je sajt Osiguranik.com ispunio visok standard u elektronskoj trgovini, što je utvrđeno nakon što je prošao pažljivu procenu i ispunio sve kriterijume definisane u okviru projekta Razvoj elektronskog poslovanja. Konkretnije rečeno, naš sajt dobio je sertifikat jer pruža jasne informacije o svojoj kompaniji, posluje u skladu sa zakonom, pruža jasne, tačne i detaljne informacije o svojim uslugama i procesu kupovine, informiše potrošače o njihovim pravima koja se odnose na reklamaciju i odustanak od ugovora o kupovini.

 desa-etrustmark
Sertifikat je primila direktorka sajta Osiguranik.com, Desanka Dejanović.

Ovo priznanje posebno dobija na težini ako se ima u vidu da su glavni partneri projekta Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvo privrede Republike Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar. Neophodna polja su označena *