Pet razloga za onlajn kupovinu osiguranja putem sajta Osiguranik.com - Osiguranik.com

Pet razloga za onlajn kupovinu osiguranja putem sajta Osiguranik.com

Kako da dobijete polisu osiguranja sa rizicima koje sami odaberete i to povoljnije nego direktno u osiguravajućoj kući? Šta treba da znate kada kupujete osiguranje preko interneta? Kako da uštedite vreme i novac kupovinom osiguranja preko portala Osiguranik.com

1. Veći izbor – povoljnija cena

Razlike u ponudama polisa osiguranja zavise od kompanije do kompanije, kako po ceni, tako i po uslovima osiguranja i osiguranim rizicima. Preko našeg portala dobijate ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu i uz našu pomoć možete da ih uporedite ne samo po ceni, već i po tome šta vam nude. Moramo da se pohvalimo i da gotovo uvek možemo da obezbedimo bolju cenu nego što bi vi sami dobili odlaskom u filijalu osiguranja.

2. Ušteda vremena

Kupovina osiguranja preko sajta Osiguranik.com donosi vam sve ponude osiguravajućih društava na e-mail tako da možete da ih proučite kada vam odgovara. Kada se odlučite, postupak izdavanja polise je u potpunosti prilagođen vašem slobodnom vremenu. Za kasko osiguranje ćemo organizovati slikanje vozila, za putno osiguranje ćete dobiti digitalnu polisu na email, a ukoliko je potreban potpis, polisu će doneti kurir na adresu koju odaberete i u vreme kada ste slobodni. Ne morate da obilazite osiguravajuće kuće, da tražite parking i da idete u banku sa uplatnicama. Sve završavate na jednom mestu, on-line.

3. Osiguranje baš po vašoj meri

U osiguravajućoj kući vas čekaju unapred pripremljeni paketi osiguranja u koje bi trebalo da se uklopite sa svojim zahtevima i potrebama. Kada kupujete osiguranje preko sajta Osiguranik.com, vi birate rizike od kojih ćete biti zaštićeni, koliko će osiguranje trajati, kako ćete plaćati i slično. Tako dobijate ponude osiguravajućih kuća koje su prilagođene vašim specifičnim potrebama i zahtevima. Osiguranik.com menja odnos između vas kao kupca osiguranja i osiguravajućeg društva, stavljajući vaše zahteve u prvi plan.

4. Znate šta tražite i šta tačno potpisujete

Od trenutka kada nam pošaljete upit za osiguranje, preko potpisivanja polise, pa čak i posle toga, stručni tim sajta Osiguranik.com stoji vam na raspolaganju. Naš tim će vam skrenuti pažnju na koje tačke u ponudama da obratite posebnu pažnju, na čemu možete da uštedite i pomoći će vam da odaberete najbolju polisu u skladu sa vašim zahtevima. Tokom trajanja osiguranja možete se posavetovati sa nama, a ukoliko je potrebno pružamo pomoć i u naplati štete.

Mnogi korisnici osiguranja budu razočarani kada treba da iskoriste polisu jer tek tada shvate da nisu zaštićeni od situacija i pojava od kojih su očekivali da budu. Deluje nepravedno, ali razlog je najčešće to što se nisu informisali o uslovima ugovora i o tome šta sve obuhvata polisa.

5. Jednostavno do polise osiguranja

Ne treba vam posebno znanje u vezi sa računarima, niti da budete ekspert za osiguranje da bi nabavili polisu preko interneta. Na sajtu ćete popuniti jednostavan, svima razumljiv upitnik, a nakon toga će vas oko pojedinosti i specifičnih zahteva u vezi sa polisom pozvati neko od naših stručnjaka. Na zahteve za ponudom osiguranja odgovaramo najviše za 24 časa, a najčešće i kraće.

Usluga portala Osiguranik.com je potpuno besplatna. Nema skrivenih troškova, nema „ugradnje“ i sličnih stvari – mi ćemo vam pre kupovine osiguranja obezbediti najbolje ponude po najboljim cenama, a vaše je samo da odaberete polisu koja vam najviše odgovara. Postupak izdavanja polise opet prepuštate našem timu. Za sva pitanja i informacije možete da nam se obratite i putem telefona na broj: +381 66 88 55 859.

Tim sajta osiguranik.com

2 komentara na “Pet razloga za onlajn kupovinu osiguranja putem sajta Osiguranik.com”

  1. Milan kaže:

    Postovani,
    poslao sam vam zahtev za kasko osiguranje automobila. Kao obavezno polje trazite i broj telefona. Mislim da to nije u redu i da to nemate pravo da zahtevate od korisnika. Posebno iz razloga sto niste naveli kada ce on biti koriscen. Neki od nas i dalje zele privatnost svog telefona i to ne zele da dele. Slazem se da je ponekad laksa komunikacija telefonom ali to treba da ostavite kao izbor korisniku.
    Pozdrav svima i zelim vam da budete jos bolji.

    • Poštovani, broj telefona nije obavezno polje, a koristi se isključivo u svrhu konkretnog upita koji nam korisnik pošalje (što stoji navedeno i na samom sajtu u delu gde govorimo u kom trenutku kontaktirmo korisnike putem telefona), naročito ukoliko nisu dostavljeni kompletni podaci koji su neophodni za davanje ponude. Hvala na lepim željama! 🙂 Pozdrav i Vama.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

two × four =

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.