Pokloni za Dan zaljubljenih - Ideje i saveti za darivanje - Osiguranik

Pokloni za Dan zaljubljenih – ideje za originalne poklone

Momak i devojka u krupnom kadru piju roze vino

Pitate se šta kupiti dečku za Dan zaljubljenih ili tražite originalan poklon za Dan zaljubljenih devojci?

Pokloni za Dan zaljubljenih su još jedan od načina da pokažete voljenim osobama koliko vam je stalo do njih. Znamo da je za zaljubljene svaki dan – dan ljubavi, ali zašto jedan datum u godini ne biste iskoristili da vaše zajedništvo proslavite na poseban način.

Ako su vam ideje presušile, inspiracije nema na vidiku, a vi želite da na originalan način iznenadite dečka, devojku ili supružnika – na pravom ste mestu.

Pripremili smo vam listu od 5 poklona koji će raspametiti vaše partnere, šta god da oni preferiraju – nastavite sa čitanjem!

Životno osiguranje – poklon za Dan zaljubljenih bez premca

Dobro ste pročitali, kupovina polise životnog osiguranja može da bude romantičan gest koji šalje važnu poruku.

Dijamantski prsten jeste večan, ali u 21. veku ovaj dragi kamen više nije najbolji prijatelj svake žene. Iako životno osiguranje još nije preuzelo tu laskavu titulu na našim prostorima, sigurni smo da će do toga uskoro doći.

Zašto?

  • Predstavlja najbolji način za štednju novca
  • Osiguravate život voljene osobe u slučaju lečenja
  • Investirate u zajedničku budućnost i bezbrižno starenje
  • Ako na polisu dodate i vaše najmlađe – možete im obezbediti školovanje po njihovom izboru, što je jedna od najvećih želja svakog roditelja.

Zato vam predlažemo da dobro razmislite o ovoj opciji koja se na duge staze izuzetno isplati. Na ovom linku pročitajte kako da odaberete životno osiguranje u skladu sa vašim potrebama i o čemu je potrebno da mislite.

Vikend putovanje je idealan poklon za Dan zaljubljenih

Beg u prirodu ili upoznavanje sa arhitekturom nekog od velepnih evropskih gradova?

Zašto da ne!

Bilo da se pitate šta kupiti dečku za Dan zaljubljenih ili razmišljate šta kupiti devojci za Dan zaljubljenih – planiranje putovanja je nepogrešiv odgovor na vaše pitanje.

Priprema može biti izazovna, pa vam predlažemo da obratite pažnju na sledeće stavke:

 1. Budžet; Važno je da ne opteretite svoj budžet i bezbrižno uživate u vikendu sa partnerom.
 2. Slobodno vreme; Kroz neposredan razgovor sa voljenom osobom, odaberite datum koji odgovara oboma.
 3. Destinacija; Izaberite romantičnu destinaciju na kojoj niste bili do sada. Ukoliko želite da putujete van Srbije, proverite pasoše i raspitajte se da li postoje određeni uslovi za ulazak u zemlju u koju putujete. Ako ste rešili da romantičan vikend provedete u našoj zemlji, pogledajte predloge za destinacije za zimovanje u Srbiji o kojima smo pisali u ovom tekstu.
 4. Rezervacija smeštaja; Dobro istražite ponude na nekim od brojnih sajtova za rezervisanje smeštaja ili pronađite hotel koji odgovara vašim potrebama i rezervišite smeštaj.
 5. Poklon uručite na vreme; Idealno bi bilo da partneru poklon date 14. februara, ali kako ovde pričamo o vikend putovanju, organizacija je od ključnog značaja, zato ga uručite ranije i osmislite način na koji ćete ga zaista iznenaditi ovim gestom!

Crveno srce u beloj koverti sa roze pozadinom

Poklon paket iznenađenja će obradovati voljenu osobu

Pripremili smo ideje za sve kreativce koji su ostali bez inspiracije!

Ako volite da smišljate iznenađenja koji mame osmehe, personalizovani paket je sjajno rešenje i ovakvi pokloni za Dan zaljubljenih dečku i devojci ne prolaze bez širokog osmeha. Za ovakvo darivanje potrebno vam je više vremena kako biste došli do originalne ideje koja će izmamiti osmeh koji govori više od reči.

Zapitajte se šta vaša voljena osoba voli, da li postoji aktivnost u kojoj uživa, serija, film, junak kojeg voli, da li ima svog idola ili hobi bez kog ne može. Dajemo vam neke od ideja koje mogu poslužiti kao inspiracija:

 1. Poklon paket sa posterom na kome je citat omiljenog filmskog junaka, čarape sa motivima iz filma, privezak za ključeve, rokovnik i personalizovana čestitka sa poznatim citatima iz istog ostvarenja. Sve upakujte u kutiju, dodajte slatkiš i uručite partneru 14. februara!
 2. Ako vaš partner voli kafu, u vašu personalizovanu kutiju dodajte knjigu sa zanimljivim činjenicama o ovoj biljci, šolju, pakovanje omiljene kafe, keks sa cimetom i knjigu u kojoj može da uživa u prvoj šoljici jutarnjeg napitka! Istu ideju možete iskoristiti i za ljubitelje čaja.
 3. Za zaljubljenike u istoriju i umetnost, ideje su nepresušne. Spakujte neku od popularnih istorijskih knjiga o ličnosti ili periodu koje vaš partner posebno voli, karte za muzej ili izložbu i notes sa delom pozntog slikara.
 4. Idealan poklon za Dan zaljubljenih za hobiste je pribor za slikanje, vajanje, crtanje, ili bilo koju drugu aktivnost u kojoj uživa.

Večera za dvoje – obradujte partnera 14. februara

Ima li boljeg poklona za Dan zaljubljenih od kvalitetno provedenog zajedničkog vremena?

Bilo da kupujete poklon za Dan zaljubljenih dečku ili poklon za Dan zaljubljenih devojci, večera u dvoje je sjajan izbor. Posebno ako govorimo o večeri koju ste sami pripremili. Istražite recepte putem interneta i pronađite onaj koji će se dopasti vašoj drugoj polovini.

Sigurni smo da već znate njene favorite i ono što nikako ne bi trebalo da se nađe na tanjiru. Osim što će se oduševiti vašim angažovanjem, ovo je prilika i za vas da se zabavite i naučite nove veštine, posebno ako niste iskusni u kulinarstvu.

Ukoliko niste ljubitelji kuvanja – ne brinite. Lako ćete pronaći recepte koji ne zahtevaju puno znanja i komplikovanih zadataka. Vaš izbor može biti pasta, salata, rižoto ili neko drugo jelo koji nije zahtevno pripremiti.

Zasucite rukave, dobro se zabavite i oduševite vašeg partnera.

Zajedničko iskustvo – avantura kao poklon za Dan zaljubljenih

Proslavite vašu ljubav uz zajedničku aktivnost koja odgovara vašim potrebama.

To može biti odlazak u bioskop, na premijeru filma sa omiljenim glumcem vašeg partnera, karting, bandži džamp, escape room, pab kviz, ili druga aktivnost u kojoj uživate.

Iskustva imaju neprocenjivu vrednost, a svako od njih na novi način zbližava zaljubljeni. Čak i kada mislite da znate baš sve o partneru, zajednično iskustvo može vam otkriti potpuno novu dimenziju njegove ličnosti.

Probajte, sigurni smo da se nećete pokajati.

Za kraj ćemo dodati da svi pokloni za Dan zaljubljenih treba da budu personalizovani, uručeni na poseban način sa ličnom notom. Samo tako, oduševljenje partnera neće izostati!

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.