Regionalna konferencija „Povećanje prodaje osiguranja u postojećim ekonomskim uslovima“ 27.09.2019. u Beogradu - Osiguranik.com

Regionalna konferencija „Povećanje prodaje osiguranja u postojećim ekonomskim uslovima“ 27.09.2019. u Beogradu

Povećanje prodaje osiguranja u postojećim ekonomskim uslovima” tema je regionalne konferencije koja će 27. septembra 2019. godine biti organizovana u Beogradskom hotelu Crowne Plaza – po prvi put u Srbiji.

Zašto se organizuje ovakva konferencija?

U poslednjih 15 godina ukupna premija osiguranja u Srbiji se jedva udvostručila, iako je prognozirano da će Srbija biti najbrže rastuće tržište u ovom delu sveta. Prema procenama aktuara, ako se izuzmu obavezne polise osiguranja od auto odgovornosti, manje od 20 odsto stanovništva u Srbiji ima neku polisu osiguranja. Da li je uzrok samo slaba platežna moć stanovništva, ili postoji mogućnost osavremenjavanja prodajnih alata – jedno je od pitanja o kojem će se diskutovati na konferenciji.

 Učesnici i teme:

Konferenciju će otvoriti viceguverner Narodne banke Srbije Željko Jović, nakon čega sledi panel na kojem će učestvovati predsednici Izvršnih odbora pet najvećih osiguravajućih kompanija na tržištu Srbije: Mirko Petrović, predsednik IO Dunav osiguranja, Dragan Filipović, predsednik IO Generali osiguranja, Đorđo Markeđani, predsednik IO DDOR Novi Sad, Zoran Blagojević, predsednik IO Wiener Stadtische osiguranja, Gordana Bukumirić, predsednika Izvršnog komiteta direktora UNIQA osiguranja, Vladimir Đorđević, Udruženje za bankarstvo i osiguranje PKS.

Nakon panela sledi niz predavanja kompetentnih stručnjaka u oblasti unapređenja prodaje, novih prodajnih tehnika i alata, primene novih tehnoloških dostignuća u prodaji osiguranja – poput data science, veštačke inteligencije, neuromarketinga, idr.

Jedan od predavača je Smiljan Mori, vlasnik jedne od najuspešnijih prodajnih mreža u Sloveniji – SmartMoney; o ulozi on lajn prodaje i društvenih mreža govoriće Miloš Mamula, osnivač portala Osiguranik.com (deo Infostud grupe); Goran Tintor, suosnivač kompanije Data do ukazaće na značaj upotrebe i analize podataka za prodaju osiguranja, i na zakonske odredbe o prikupljanaju podatka o potencijalnim klijentima. Lukas Oliver Pavić, član Uprave za prodaju Allianz Croatia govoriće benefitima unakrsne prodaje na osnovu iskustava iz regiona. Josip Tvrtković, CEO Valicon Hrvatska ukazaće na ulogu neuronauke i neuromarketinga u prodaji osiguranja.

Poseban segment konferencije čine gosti iznenađenja koji će se baviti temom Milenijalaca i njihovih potreba, kao i teme posvećene digitalnoj transformaciji i veštačkoj inteligenciji i gorućem problemu zapošljavanja kvalitetnih kadrova u prodaji.

Kome je namenjena ova konferencija?

Konferencija je namenjena osiguravajućim društvima, posrednicima i zastupnicima, ostalim finansijskim institucijama koje se bave prodajom osiguranja, IT kompanijama, HR agencijama i HR ekspertima, konsultantskim kućama.

www.konferencija.sveoosiguranju.rs

Kontakt:

O organizatoru

Portal www.sveoosiguranju.rs postoji više od 8 godina, informiše najširu publiku o najnovijim dešavanjima u oblasti osiguranja u zemlji i regionu, ukazuje na prednosti i nedostatke u odnosu između osiguranika i osiguravača, daje odgovore na nedoumice u vezi sa osiguranjem.

Organizuje forume, tribine i konferencije na temu osiguranja i dobrovoljnih penzijskih fondova: „Usaglašavanje standarda u osiguranju sa standardima EU“, Sličnosti i razlike između životnog osiguranja i privatnih penzija, Osiguranje od elementarnih nepogoda,U šta se isplati ulagati, Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

 

test

Jedan komentar na “Regionalna konferencija „Povećanje prodaje osiguranja u postojećim ekonomskim uslovima“ 27.09.2019. u Beogradu”

  1. Dragan kaže:

    Bravo za konferenciju koja je posvecena delom i milenijalcima jer je mladjim generacijama potrebna edukacija starijih ali sa novim pristupom, idejama i napredovanjem.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

one × four =

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.