GRAWE putno osiguranje za sigurno putovanje - Osiguranik.com

GRAWE putno osiguranje za sigurno putovanje

Putovanje je doživljaj koji svako želi da ima u što lepšem sećanju. Prelepe plaže, pravo društvo, adrenalin, razdragana deca, mir, voda i ostalo

Svako ima sliku svog savršenog odmora koju ne želi da naruši i pokvari onim uobičajenim životnim stvarima, povredama ili bolestima, koje se dešavaju upravo onda kada smo najosetljiviji, najopušteniji i kada to najmanje očekujemo.

Danas postoji rešenje za neželjene situacije koje se dešavaju. Rešenje je jednostavno, komforno i povoljno. Grawe osiguranje ima prave proizvode za neželjene situacije koje se mogu desiti na putovanju.

Grawe Travel i Grawe Travel Star ispuniće očekivanja i najzahtevnijih klijenata.

Porodično Grawe osiguranje, sagledavajući potrebe današnjeg modernog čoveka, omogućava osiguranje do dve odrasle osobe i do petoro dece, koji ne moraju biti u krvnom srodstvu, što predstavlja pomak u sagledavanju modernih porodičnih putovanja i broja osiguranih lica. Sume osiguranja do 62.000 evra daju prava pokrića svakoj porodici bez obzira na destinaciju. Kupovinom GraweTravel polise ili Grawe Travel Star polise ne razmišljate o tome gde putujete. Sa Grawe osiguranjem, pokriven je ceo svet. Vaše je samo da otputujete.

Nije zanemarljiv broj turista koji žele da svoj odmor provedu aktivno i da vreme koje imaju na raspolaganju iskoriste za bavljenje omiljenim sportovima, upoznavanje novih kultura i običaja. Sa proizvodima Grawe osiguranja, ne morate da razmišljate o tome da li ste naglasili da planirate da se na odmoru amaterski bavite nekim sportom. U cenu osiguranja je uračunat i rizik amaterskog bavljenja sportom (uključuje i rekreativno bavljenje skijanjem).

Nema potrebe da razmišljate, 10 dana sam na odmoru i rado bih produžio još par dana, ali nemam pokriće za putno zdravstveno osiguranje. Grawe osiguranje je mislilo i na to. Kod nas dobijate 17 dana po ceni za 10 dana.

Proizvod Grawe Travel Star. Pravo pokriće za najzahtevnije. Može se ugovoriti i u individualnoj i u porodičnoj varijanti. Suma osiguranja od 120.000 eura pruža osećaj vrhunske bezbednosti i mira. Osiguranje od nezgode i osiguranje prtljaga, kao sastavni delovi ove “zvezde” su tu samo da pokažu da je lepota u detaljima. Cena? Za trajanje osiguranja od 17 dana iznosi svega 43,69 evra sa porezom.

Poslovna putovanja su takođe deo svakodnevice mnogih od nas. Varijanta godišnje polisa (45/365) i u verziji proizvoda Grawe Travel i Grawe Travel Star, je kreirana baš za Vas. Možete koristiti polisu u periodu od godinu dana sa više ulazaka i izlazaka (osiguravajuće pokriće je do 45 dana u kontinuitetu provedenih u inostranstvu).

Polise GRAWE putnog osiguranja možete kupiti putem naše internet prodavnice za putno osiguranje.

Osiguranik.com

Jedan komentar na “GRAWE putno osiguranje za sigurno putovanje”

  1. Dragan kaže:

    Osguravanje bi trebalo da pokrije sve, pa nema potrebe da se posebno naglasi da je i za amatersko bavljenje sportom. Generalno, jako dobro osiguranje, koristio sam.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

2 × five =

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.