1. < back to blog

GRAWE putno osiguranje za sigurno putovanje

Putovanje je doživljaj koji svako želi da ima u što lepšem sećanju. Prelepe plaže, pravo društvo, adrenalin, razdragana deca, mir, voda i ostalo

Svako ima sliku svog savršenog odmora koju ne želi da naruši i pokvari onim uobičajenim životnim stvarima, povredama ili bolestima, koje se dešavaju upravo onda kada smo najosetljiviji, najopušteniji i kada to najmanje očekujemo.

Danas postoji rešenje za neželjene situacije koje se dešavaju. Rešenje je jednostavno, komforno i povoljno. Grawe osiguranje ima prave proizvode za neželjene situacije koje se mogu desiti na putovanju.

Grawe Travel i Grawe Travel Star ispuniće očekivanja i najzahtevnijih klijenata.

Porodično Grawe osiguranje, sagledavajući potrebe današnjeg modernog čoveka, omogućava osiguranje do dve odrasle osobe i do petoro dece, koji ne moraju biti u krvnom srodstvu, što predstavlja pomak u sagledavanju modernih porodičnih putovanja i broja osiguranih lica. Sume osiguranja do 62.000 evra daju prava pokrića svakoj porodici bez obzira na destinaciju. Kupovinom GraweTravel polise ili Grawe Travel Star polise ne razmišljate o tome gde putujete. Sa Grawe osiguranjem, pokriven je ceo svet. Vaše je samo da otputujete.

Nije zanemarljiv broj turista koji žele da svoj odmor provedu aktivno i da vreme koje imaju na raspolaganju iskoriste za bavljenje omiljenim sportovima, upoznavanje novih kultura i običaja. Sa proizvodima Grawe osiguranja, ne morate da razmišljate o tome da li ste naglasili da planirate da se na odmoru amaterski bavite nekim sportom. U cenu osiguranja je uračunat i rizik amaterskog bavljenja sportom (uključuje i rekreativno bavljenje skijanjem).

Nema potrebe da razmišljate, 10 dana sam na odmoru i rado bih produžio još par dana, ali nemam pokriće za putno zdravstveno osiguranje. Grawe osiguranje je mislilo i na to. Kod nas dobijate 17 dana po ceni za 10 dana.

Proizvod Grawe Travel Star. Pravo pokriće za najzahtevnije. Može se ugovoriti i u individualnoj i u porodičnoj varijanti. Suma osiguranja od 120.000 eura pruža osećaj vrhunske bezbednosti i mira. Osiguranje od nezgode i osiguranje prtljaga, kao sastavni delovi ove “zvezde” su tu samo da pokažu da je lepota u detaljima. Cena? Za trajanje osiguranja od 17 dana iznosi svega 43,69 evra sa porezom.

Poslovna putovanja su takođe deo svakodnevice mnogih od nas. Varijanta godišnje polisa (45/365) i u verziji proizvoda Grawe Travel i Grawe Travel Star, je kreirana baš za Vas. Možete koristiti polisu u periodu od godinu dana sa više ulazaka i izlazaka (osiguravajuće pokriće je do 45 dana u kontinuitetu provedenih u inostranstvu).

Polise GRAWE putnog osiguranja možete kupiti putem naše internet prodavnice za putno osiguranje.

Osiguranik.com

Jedan komentar

  1. Osguravanje bi trebalo da pokrije sve, pa nema potrebe da se posebno naglasi da je i za amatersko bavljenje sportom. Generalno, jako dobro osiguranje, koristio sam.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *