Pokloni za Novu godinu za decu - Ideje i predlozi - Osiguranik.com

Pokloni za Novu godinu za decu – ideje za originalne poklone

mama i tata sa detetom otvaraju poklon

Novogodišnji pokloni za decu uvek su tu da im izmame osmeh na lice i jedan su od razloga zbog kog se oni toliko raduju ovom prazniku!

Ideje za novogogodišnje poklone za decu možete pronaći u samoj prirodi mališana, njegovim željama i intresovanjima, ali i kupiti poklon koji će mu biti izuzetno koristan, čak iako nije toga svestan. 

Deca neretko imaju želju za novim igračkama, kompjuterskim igricama, modernim komadom obuće, ili drugim tehnološkim čudom, a isto tako, nakon što dobiju predmet svoje želje, interesovanje splasne. 

Zato je naš predlog da budete kreativni i za dečaka i devojčicu odaberete novogodišnje poklone koji će biti originalni i korisni. Nastavite da čitate naš tekst!

#1 Najpametniji novogodišnji poklon za dete – osigurajte mu budućnost

Da, dobro ste pročitali. 

Pokloni za Novu godinu za decu mogu da budu investicija koja će im osigurati budućnost. 

Nekada smo 31. decembra jedni drugima poklanjali ono što inače ne možemo da priuštimo. Nekada su se novogodišnji pokloni čekali sa nestrpljenjem, jer su se vredni kupovali samo za specijalne prilike. 

Mi smo se kao deca radovali novoj igrački, patikama, komadu garderobe. Današnjoj deci je to sve uglavnom dostupno tokom cele godine. 

Zato, budite originalni!

Zašto je životno osiguranje nepogrešiv novogodišnji poklon za decu?

Novogodišnji pokloni za decu mogu imati veliku vrednost, čak i ako ne koštaju puno.

Zamislite da svojoj deci poklonite najbolje moguće školovanje. 

I to već od 25 evra mesečno, koliko je minimalna cena za životno osiguranje ovog tipa. 

Fakultetsko obrazovanje košta mnogo, čak i ako vam dete upiše državni fakultet i upadne na budžet. Zamislite da imate mogućnost da detetu dozvolite da bira fakultet koji želi da upiše, bez obzira na to da li je privatni ili državni, u Srbiji ili u inostranstvu. 

Idealno je misliti na to u najranijem detinjstvu, najkasnije do 5. rođendana. Na taj način, u slučaju smrti ugovarača osiguranja tj. roditelja, osiguravajuće društvo preuzima brigu o detetu i plaćanju daljih premija osiguranja. 

Tako osiguravajuće društvo garantuje da će deca u 18. ili 19. godini dobiti novac za školovanje. Uslovi minimalne premije kod stipendijskih renti za decu važe kao i kod programa za osiguranje života, a to je 25 € mesečno, u valutnoj klauzuli u evrima. Kada napuni 18 ili 19 godina, dete neće novac dobiti jednokratno već će osiguravač isplaćivati na godišnje rente na 4, 5, 6, ili 7 godina. 

Još jedna odlična vest je da kod stipendije ne postoji uslov obaveze da dete upiše fakultet. Može da se osamostali, otputuje, započne sopstveni biznis.

Da li možemo da kupimo nekom životno osiguranje kao poklon? 

Naravno!

Ovo je posebna pogodnost za bake i deke i bliže rođake. Jedino što vam je potrebno je, ukoliko niste otac ili majka deteta, prethodna pismena saglasnost roditelja.

Kupovina polise životnog osiguranja je jedna od najboljih investicija za budućnost onih do kojih vam je najviše stalo. Dovoljno je da popunite upitnik za životno osiguranje na našem sajtu, a mi ćemo kontaktirati osiguravajuće kuće i predstaviti vam najbolje ponude koje imaju. Naš stručan tim spreman je da vam pomogne i posavetuje vas prilikom izbora. 

#2 Nikada dosta knjiga – znanje na poklon za Novu godinu 

Mnogi od nas na svojim policama i dalje čuvaju knjige iz detinjstva, neke od njih iz sentimentalnog razloga, a druge jer su reči koje se unutar njih kriju pravo malo blago. 

Informacije koje dobijemo iz kvalitetnih, pažljivo napisanih knjiga, zauvek nam ostaju u sećanju, a navika čitanja je nešto što svaki roditelj želi da razvije kod svog deteta. 

Današnjim roditeljima, ovaj zadatak je još teži. 

U eri hiperprodukcije sadržaja na internetu, pravo je čudo da dečaci i devojčice posegnu za knjigama. Ipak, ako od malena radite na tome, birate kvalitetnu literaturu koja će zagolicati njihovu maštu, ali i pružiti im znanje – deca će i u starijem uzrastu uživati u knjigama.

Ako do sada niste imali praksu da kupujete knjige, Nova godina je pravo vreme za to. Ranije krenite sa potragom, pronađite preporuke i raspitajte se koja je to najbolja knjiga kao nogodišnji poklon za decu od 10 godina, ili mališane drugih uzrasta. 

Upakujte je u ukrasni papir i dodajte paketić ispod jelke!

#3 Putovanje kao idealan novogodišnji poklon za dete

Da li volite da putujete?

Putovanja su idelan poklon za Novu godinu za decu nešto starijeg uzrasta, jer će uspomene sa putovanja pamtiti i prepričavati dugo. Za entuzijastične porodice avanturističkog duha, doček Nove godine na putovanju je takođe zabavna ideja!

Naša zemlja ima mnogo toga da ponudi, pa se možete odlučiti za novogodišnja putovanja, vikend na planini, ali i odabrati nešto drugačije putovanje. Evropski gradovi pružaju mnogo toga za roditelje i decu i idealan su izbor za decembar i januar.

Centralne ulice su okićene, ljudi raspoloženi, a atmosfera je kao iz božićnih filmova. Ako volite putovanja i želite da se upoznate se sa brojnim znamenitostima, posetite okićene trgove i popijete toplu čokoladu u Evropi, a znate da će vaše dete biti oduševljeno ovom idejom – potrudite se da na vreme pronađete najbolju destinaciju! 

#4 Iskustvo kao poklon za Novu godinu za dečake i devojčice svih uzrasta

Iskustva se zauvek pamte!

Ako vaše dete uživa da se oproba u novim iskustvima i uči nove veštine kao što su na primer jahanje konja, poseta neobičnom muzeju, slikanje, vajanje, odlazak u escape room, ili neka druga aktivnost, onda je ovo pravi poklon za njega. 

Uz malo istraživanja, pronalazak pravog poklona za dete neće vam biti težak zadatak. Dobro razmislite koja su njegova interesovanja i da li vam je možda već saopštio svoje želje, te kreirajte originalni poklon za Novu godinu za decu.

Osmeh neće izostati!

Pokloni za Novu godinu za decu treba da budu propraćeni novogodišnjim motivima

Nova godina čeka se uz blještave lampice i jelku okićenu u svim bojama. Boje koje obično vezujemo za ovaj praznik su crvena i zelena, uz neizostavne primese zlatne i srebrne  – kako ko voli.

Mališani to obožavaju!

Bilo da im kupujete životno osiguranje, darujete knjigu ili planirate da im u ponoć najavite putovanje koje vas čeka, ne zaboravite da uz dar obavezno odaberete i čestitku u ovim bojama i odabrani poklon upakujete u prepoznatljive paketiće sa velikom crvenom mašnom. 

Ako je vaš dar iskustvo koje tek treba da sledi, ipak kupite sitnicu koju ćete darovati detetu kada se spoje kazaljke, budući da je išćekivanje kod njih preveliko. Efekat iznenađenja propraćen osmehom, koji sledi kada dečak i devojčica dobiju poklon ispod jelke, nezamenjiv je dar za svakog roditellja! To može biti sitnica poput novogodišnjih čarapa, plišane igračke irvasa, šolje ili čaše sa novogodišnjim motivima i sl.

Nije teško obradovati dete, njihov osmeh uvek je tu, kada je poklon iskren i od srca. Ipak, kupiti koristan poklon koji je ujedno primamljiv mališanima, nije tako jednostavan zadatak, a nadamo se da vam je naš tekst pomogao da ga rešite bez mnogo muke!

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.