Osvojite put na Svetsko prvenstvo u vaterpolu uz putno osiguranje - Osiguranik.com

Osvojite put na Svetsko prvenstvo u vaterpolu uz putno osiguranje

Pored svih korisnih strana putnog osiguranja, UNIQA osiguravajuće Društvo je pripremilo zanimljivo takmičenje sa vrednim nagradama za putnike koji se osiguraju preko njihove polise u periodu od 15. juna do 31. avgusta.

Prvi krug nagrađivanja je 25. jula, i pripremljeno je čak deset setova sa po dve karte za Svetsko prvenstvo u vaterpolu koje će odigrati u Budimpešti sa uključenim autobuskim prevozom. Oni koji ne budu te sreće da prate plave delfine u Mađarskoj, imaju priliku da osvoje set kofera, peškire, prostirke i UNIQA setove za plažu ili štitnik za automobil.

Glavne nagrade dodeliće se u drugom krugu, 15. septembra, kada će biti dodeljeni vaučeri za putovanja u vrednosti od 1.000, 500 i tri stotine evra. Imena svih dobitnika biće objavljena na UNIQA web sajtu www.uniqa.rs.

Da bi učestvovali u ovom nagradnom takmičenju, potrebno je da kupite UNIQA polisu putnog osiguranja u nekoj od poslovnica i ekpozitura ove osiguravajuće kuće ili preko našeg sajta OSIGURANIK.com putem ovog linka. Uslov za učešće je da za sve kupljene polise putnog osiguranja potrošite najmanje 4.000 dinara na premiju osiguranja. Kako je u pitanju takmičenje, osiguranici će se rangirati prema ukupnoj visini premije i tako će osvajati nagrade. Srećno!

Kupite odmah putno osiguranje online

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

six + eight =

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.