Uputstvo za kreiranje korisničkog profila na sajtu Osiguranik.com - Osiguranik.com

Uputstvo za kreiranje korisničkog profila na sajtu Osiguranik.com

Početna strana sajta Osiguranik.com

U nastavku teksta ćemo vam detaljno objasniti kako da iskoristite sve prednosti korisničkog profila na našem sajtu. Uz pomoć ovog jednostavnog vodiča, vaša iskustva s kupovinom i slanjem zahteva za osiguranje biće još bolja.

Glavna prednost korisničkog profila je što možete sačuvati sve važne podatke koje često koristite prilikom kupovine ili slanja zahteva. Kada ste prijavljeni na naš sajt, ovi podaci automatski se učitavaju u formu za kupovinu ili slanje zahteva. Evo nekoliko primera kako ovo može biti korisno:

  1. Kupujete putno osiguranje, ali nemate pasoš kod sebe ili ne znate JMBG napamet. Nema problema! Sve te informacije su već sačuvane u vašem profilu.
  2. Kupujete porodično putno osiguranje? Odlično! Podaci cele porodice će biti automatski učitani jednim klikom.
  3. Putujete sa prijateljima ili kolegama, a vi obično kupujete osiguranje za celu grupu? Fantastično! Sada imate sve njihove podatke na jednom mestu.

Vaš korisnički profil na adresi https://osiguranik.com/moj-nalog/ omogućava vam da dodate podatke o članovima porodice, prijateljima ili kolegama s posla. Na taj način, moći ćete još lakše upoređivati cene, slati zahteve ili kupovati osiguranje putem našeg sajta.
I to je samo početak! U budućnosti možete očekivati još mnogo drugih prednosti u okviru svog korisničkog profila.

Kako se pravi korisnički profil na sajtu Osiguranik.com?

Na našem sajtu postoje dva načina da naparvite korisnički profil.

Prvi način je da se registrujete preko glavne forme – u padajućem meniju idete na opciju Moj nalog, a zatim izaberete Registrujte se:

Početna stranica sajta Osiguranik.com

Otvoriće vam se nova stranica gde je potrebno da unesete mail adresu i da idete na dugme Potvrdite:

Stranica za unos email adreseNakon toga, unesite osnovne podatke poput svog imena i prezimena, lozinke koja mora sadržati mala i velika slova, broj od 0 do 9, i mora biti duža od 6 karaktera. Ponovite lozinku, čekirajte da se slažete s Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti, i kliknite na dugme Registrujte se:

Forma za kreiranje nalogaKada se uspešno registrujete, možete uneti dodatne podatke tako što ćete kliknuti na opciju Detalji naloga u padajućem meniju u gornjem desnom uglu:

Detalji naloga u meniju na početnoj stranici

 

U odeljku Detalji naloga možete uneti ostale informacije koje su vam potrebne, kao što su: JMBG, datum rođenja, adresa (ulica i broj), mesto boravišta, pol, email adresa, broj telefona i broj pasoša:

Korisnički profil

Pored vaših podataka, možete uneti i podatke o vašoj porodici ili prijateljima. Kliknite na dugme Dodaj novog člana porodice/prijatelja i unesite tražene informacije:

Dodavanje članova porodice ili prijateljaDrugi način da napravite korisnički profil na našem sajtu jeste kupovine osiguranja. Bićete pitani da li želite da se kreira nalog:
Pravljenje korisničkog profila preko formeNakon što ste poslali zahtev, stići će vam email sa uputstvom kako da aktivirate nalog i napravite lozinku u par klikova.

Sada ste spremni da maksimalno iskoristite sve mogućnosti svog korisničkog profila na našem sajtu. Uživajte u jednostavnoj i brzoj kupovini osiguranja!

Kako to izgleda u praksi?

Korak po korak do brze i jednostavne kupovine osiguranja na našem sajtu:

  1. Prvo, odaberite vrstu osiguranja koja vam treba. Najčešći izbor je Putno osiguranje – svi ga vole i najčešće kupuju!
  2. Kada izaberete željeno osiguranje, red je na vas! Unesite podatke o putovanju: gde idete, kada krećete, koliko dugo ćete biti tamo. Jednostavno, zar ne?
  3. Sledeći korak je odabir paketa ili sume osiguranja koji vam najviše odgovara. Izaberite mudro i osećajte se sigurno!
  4. Klik! Pređite na treću stranicu i forma će automatski popuniti vaše podatke. Uštedite vreme!
    I to je to! Sada ste spremni za bezbrižno putovanje, uz osiguranje koje vam obezbeđuje mir.

Nadamo se da vam je ovo uputstvo pružilo korisne informacije o prednostima korišćenja korisničkog profila na našem sajtu.
Kreiranje naloga je brzo i jednostavno. Samo pratite korake koje smo opisali i uskoro ćete imati svoj lični korisnički profil koji će vam olakšati sve buduće kupovine osiguranja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili vam je potrebna pomoć prilikom kreiranja naloga, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možete nas kontaktirati putem telefona, slanjem email-a ili putem našeg chat-a. Naša ljubazna podrška će vam rado pomoći i obezbediti sve potrebne informacije.

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.