Primer iz Indije - porast online prodaje životnog osiguranja - Osiguranik.com

Primer iz Indije – porast online prodaje životnog osiguranja

životo osiguranje online

U Indiji je tokom 2015. udvostručen broj korisnika polise životnog osiguranja.

Ono što je motivisalo Indijce da pohrle u kupovinu životnog osiguranja je nama veoma zanimljivo:
Nova generacija mladih i obrazovanih osiguranika u Indiji pripada srednjoj i višoj srednjoj klasi, a polise kupuju najčešće preko interneta. Zahvaljujući digitalnom marketingu i podacima koje dobijaju na sajtovima, kupci on-line polise su zapravo bolje informisani nego klijenti koji odlaze u osiguravajuću kuće – objašnjava Radžeh Sud, potpredsednik i direktor Max Life Insurance-a.

Indija je jedno od najvećih i najbrže rastućih tržišta za sve vrste roba i usluga, a naročito za osiguranje. Prodaja životnog osiguranja sada iznosi oko sedam odsto od ukupnog broja prodatih polisa u Indiji. Iako je to još uvek relativno mali broj kada se uporedi sa razvijenim državama gde su životna osiguranja oko 50% svih zaključenih ugovora, Indija je gigantsko tržište i ovakav rast u apsolutnom iznosu uopšte nije zanemarljiv. A ukoliko želite da se upoznate sa ponudom i detaljima životnog osiguranja u našoj zemlji, možete pogledati tekst na našem sajtu Obezbedite budućnost sebi i onima koje volite, pa čak i zatražiti ponude osiguravajućih kuća u skladu sa vašim zahtevima putem našeg upitnika.

Jedan komentar na “Primer iz Indije – porast online prodaje životnog osiguranja”

  1. Jelena kaže:

    Izbegavamo redove i cekanje. Ako postoji online opcija, a da je sigurna, brza i ima sve informacije…ne znam zasto bi iko odabrao nesto drugo. Bravo!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

six − 1 =

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.