Šta je sve urađeno na Osiguranik.com u 2017. godini? - Osiguranik.com

Šta je sve urađeno na Osiguranik.com u 2017. godini?

Prošle (2016) godine smo se trudili da što više korisnika čuje za naš sajt, da povećamo interesovanje za on-line prodaju osiguranja i integrišemo Osiguranik.com sa najpopularnijim sajtovima u okviru Infostud grupe. Početak je bio uzbudljiv i dinamičan, ali se ispostavilo da je to bilo samo zagrevanje za sve ono što se na našem sajtu desilo u 2017.

U 2017. godini je preko 300.000 posetilaca koristilo naše usluge, koji su se pored kupovine polise informisali i o aktuelnim cenama, ponudama i uslovima različith vrsta osiguranja. Ponosni smo što Osiguranik.com više nije samo sajt za prodaju polisa, već se razvio u portal na kome posetioci mogu da se upoznaju sa različitim oblicima osiguranja o kojima ranije možda nisu ni razmišljali.

Primera radi, građani Srbije po prvi put mogu odmah da vide koliko bi ih koštalo dobrovoljno zdravstveno osiguranje na osnovu njihovih podataka i potreba. Dovoljno je da unesu datum rođenja za sebe i ako žele članove svoje porodice, pa samo jednim klikom da uporede cene izabranog paketa kod različitih osiguravajućih kuća, a potom da i u nekoliko jednostavnih koraka započnu proces kupovine polise zdravstvenog osiguranja u skladu sa paketom koji su sami odabrali. Na ovaj način, Osiguranik.com je prvi u Srbiji ponudio korisnicima kompletan servis za prodaju i poređenje cena privatnog zdravstvenog osiguranja on-line.

Vodeći savetnici na tržištu za DZO za IT kompanije

Naši tekstovi o dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju (DZO) kao benefitu za zaposlene posebno su zainteresovali mnoge IT kompanije, pa je tim sajta Osiguranik.com sa svojim originalnim pristupom prepoznat kao jedan vodećih savetnika prilikom odabira polise DZO.

Veliki rast online prodaje putnog osiguranja

Informisanje korisnika i jednostavnost kupovine preko intereneta očigledno daju rezultate, pa smo u 2017. godini na našem sajtu prodali preko deset puta više polisa putnog osiguranja u odnosu na 2016. godinu. Kome cifre više znače, beležimo rast u prodaji putnog osiguranja od čak 1.125%! Zahvaljujući integraciji procesora za plaćanje, naši klijenti mogu bukvalno u bilo kom trenutku i sa bilo kog mesta da odaberu putno osiguranje i da ga plate karticom, a polisa im stiže posle nekoliko sekundi na e-mail adresu.

Pušten u rad informativni online servis za obračun troškova registracije vozila

Da ne bude da sve gledamo kroz prodaju, za sve vozače koji registruju automobil pustili smo u rad besplatni on-line servis koji prikazuje tačne takse i nadoknade za registraciju vozila uz poređenje cena obaveznog auto-osiguranja kod različitih osiguravajućih kuća. Samo prateći tabelu, lako možete da uštedite i do 500 dinara prilikom registracije, a nadamo se da ćemo u skorijoj budućnosti vozačima omogućiti i da kupe polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti preko našeg sajta.

 Digitalizacija osiguranja u budućnosti

Zadatak portala Osiguranik.com je da i u budućnosti pruži korisnicima i potencijalnim kupcima osiguranja što detaljnije informacije o proizvodima koji ih zanimaju, kao i da otvori mogućnost automatizovane nabavke polisa drugih vrsta osiguranja on-line. Na konferenciji „Elektronska trgovina u Srbiji – siguran put za kupovinu na internetu” u organizaciji Narodne banke Srbije, naveli smo je da je strateški cilj sajta Osiguranik.com digitalizacija proizvoda osiguranja i njihova prodaja preko interneta.

Kako nas već prepoznaju kao pionire u procesu digitalizacije usluga u finansijskom sektoru,  učestvovali smo na sajmu polovnih automobila u Kragujevcu, kao i na HRCode konferenciji u Beogradu. U toku 2018. nastavićemo sa ovom praksom i to u dva smera:

  • Edukacija šire javnosti o prednostima različitih vrsta osiguranja preko tekstova i vesti na našem portalu
  • Informisanje struke o mogućnostima automatizovanog poslovanja u oblasti osiguranja on-line i prodaje polisa preko interneta

Zadovoljni smo kako je prošla 2017. godina, a i u narednoj godini nastavljamo punom parom. Od naš možete očekivati proširivanje postojećih servisa na sajtu i uvođenje novih usluga. I dalje ćemo se truditi da vam skrenemo pažnju na detalje koji se tiču osiguranja i da vam pomognemo sa dilemama prilikom odabira polise.

U 2018.godini Osiguranik.com ostaje vaš partner u kupovini osiguranja koji je uvek spreman da odgovori na pitanja i pronađe najbolju ponudu baš po vašoj meri. 🙂

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

11 − 4 =

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.