Do životnog osiguranja u samo nekoliko koraka - Osiguranik.com

Životno osiguranje – zašto da zaključim i kome da se obratim?

Kada osiguravamo automobil, kuću ili useve jasno je zašto zaključujemo polisu i za koje situacije se obezbeđujemo. Ako se nešto dogodi našem automobilu ili drugoj stvari osiguravajuće društvo će nam isplatiti određeni iznos na ime štete. Recimo ako parkiramo automobil i na njega se sruši drvo, ako smo prethodno zaključili kasko osiguranje, osiguravajuće društvo će nam nadoknaditi nastalu štetu.

Pored mnogih materijalnih dobara koje osiguravamo iz dobro poznatih razloga i gde je jasna opasnost od nastupanja rizika (oštećenje, uništenje, elementarne nepogode, krađa) stoji ljudski život kao najviša vrednost.

Možda se pitate zašto da osiguravam život? Osiguranje života kod nas još uvek nije toliko zastupljeno kao u razvijenijim zemljama. Životno osiguranje je jedan od najpouzdanijih načina da obezbedimo sebe u sadašnjosti i budućnosti kao i članove svoje porodice.

Ljudski život nema cenu i ne može se materijalno izraziti, ali možemo napraviti paralelu sa nekim drugim vrednostima u životu. Kao što neka stvar može biti oštećena, tako i naše zdravlje i život mogu biti ugroženi i narušeni. Različiti neprijatni događaji kao što su gubitak posla ili ozbiljnije narušavanje zdravlja mogu da se nepovoljno odraze na sve aspekte našeg življenja.

Recimo da neko zbog teže bolesti više ne može da radi i  privređuje, a pritom nema drugih izvora primanja. Ili recimo da osoba koja je godinama radila u jednoj firmi i imala redovna primanja od kojih je mogla izdržavati i sebe i članove porodice iznenada ostane bez posla. Time je dovedena u pitanje egzistencija cele porodice.

Pomoć naših savetnika

Osiguravajuća društva danas imaju vrlo široku ponudu proizvoda u oblasti osiguranja života. Nekada usuge koje nude osiguravajuća društva mogu delovati suviše komplikovano. U moru različitih ponuda ne možete da pronađete polisu koja najviše odgovara Vašim mogućnostima i potrebama.

Zato su tu naši savetnici koji za Vas besplatno pronalaze najbolje ponude. Od njih možete dobiti sve informacije vezano za prednosti i nedostatke različitih polisa i tako se lakše odlučiti koja polisa nudi najveću sigurnost za novac koji ste prethodno uložili.

Uz pomoć naših savetnika možete sve da završite online u kratkom vremenskom periodu i bez potrebe da idete u filijalu osiguravajuće kuće.

Do pravog izbora pouzdanog osiguranja možete doći putem popunjavanja upitnika na našem sajtu.

Tu ćete najpre odgovoriti na pitanje zašto želite da zaključite polisu životnog osiguranja (podizanje kredita, štednja za školovanje dece ili sebi za penziju, obezbeđenje za slučaj bolesti, smrti i dr.).

Zatim ćete popuniti opšte podatke (pol, bračno stanje, porodično stanje, zdravstveno stanje i dr). Ovi podaci su važni jer se tako dobijaju informacije bitne za odabir polise i to: koliko članova ima Vaša porodica, ko zavisi od Vas i sl.

Na sledećoj stranici popunjavate dodatne podatke – koliko novca u evrima želite da izdvojite na godišnjem nivou, koliko dugo ste spremni na takva novčana davanja i sl.

Kada popunite onlajn upitnik naši saradnici prave uporedni pregled svih ponuda na tržištu koji odgovaraju Vašim mogućnostima i željama. U kratkom roku na Vašu mejl adresu dobićete uporedni pregled 5 ili 6 različitih ponuda osiguravajućih društava, a pored toga i savete na šta da obratite pažnju kod izbora polise.

Na taj način brigu o izboru polise prepuštate stručnjacima. Oni umesto Vas čitaju i tumače sve uslove i sitna slova koja stoje u ponudi osiguravajućeg društva. Pritom štedite svoje finansije, energiju i naravno vreme koje nema cenu.

Više o prednostima ugovaranja životnog osiguranja putem sajta osiguranik.com možete pročitati ovde: https://www.osiguranik.com/blog/6-prednosti-ugovaranja-polisa-zivotnog-osiguranja-putem-osiguranik-com-koje-mozda-niste-znali/

Ukoliko vam zatreba pomoć, tim naših stručnjaka za osiguranje vam je dostupan putem imejla, telefona ili Vibera.

Pozovite nas svakog radnog dana od 09h do 17h: na telefone 011 7850-487, 011 7850-488

Pišite nam: info@osiguranik.com

 

Autor: Brankica Srdić

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

eight + 10 =

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.